Cunoscută pentru sex-appealul debordant și pentru frumusețea ei, Pamela Anderson a decis să renunțe la părțile glamour ale înfățișării sale și să-și îmbrățișeze frumusețea naturală.

Emblema serialului „Baywatch”, Pamela Anderson a dezvăluit că mizează acum pe o abordare mai naturală în toate aspectele vieții ei, inclusiv în ceea ce privește look-ul său.

În anii ’90, Pamela era sinonimă cu machiajul intens. Nu-l lipseau sprâncenele accentuate, ochii puternic dați cu creion închis la culoare și buzele exagerat conturate. Imaginea de astăzi este la ani lumină distanță de cea de acum 30 de ani.

Motivele pentru care Pamela Anderson a renunțat la machiaj

Unul dintre motivele din spatele deciziei de a renunța la produsele de makeup se numără și unul emoționant. Alexis Vogel, bună prietenă cu Anderson și persoana care s-a ocupat mereu de machiajul ei, s-a stins din viață în 2019. Pierderea ei a dus la alegerea actriței de a nu angaja un nou makeup artist, ci mai degrabă să abandoneze complet machiajul.

„A fost cea mai bună. De atunci am simțit că fără Alexis e mai bine pentru mine să nu mă mai machiez deloc”, spunea diva pentru revista Elle.

Pamela Anderson. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Deși părul înfoiat, cu mult volum, și machiajul sexy erau semnătura vedetei din „Baywatch”, ea a spus că noua sa abordare a propriei imagini s-a dovedit a fost „eliberatoare, distractivă și puțin rebelă”. Blonda a adăugat că se simte bine mergând împotriva curentului într-o lume în care machiajul extravagant este atât de popular.

Dacă îmbătrânirea sperie mulți bărbați și multe femei deopotrivă, Anderson a decis să îmbrățișeze această etapă naturală. „Cred că începem să arătăm un pic amuzant pe măsură ce îmbătrânim. Iar eu sunt genul care râde la ea însăși în oglindă. Wow, asta chiar mi se întâmplă? Este o călătorie”, a spus ea.

„Abia aștept să mă văd bătrână. Vreau să-mi las părul să albească în mod natural, să-mi pun pălăria de paie pe cap și să nu mă machiez. Este starea mea de confort”, a spus Pamela Anderson în podcastul „Armchair Expert with Dax Shepard”.

𝐀𝐛𝐨𝐧𝐞𝐚𝐳a-𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐧𝐞𝐰𝐬𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐋𝐢𝐛𝐞𝐫𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐟𝐞𝐦𝐞𝐢 – https://tinyurl.com/libertateapentrufemei și vei primi direct în inbox selecția celor mai importante știri ale zilei: vedete, sănătate, sfaturi practice, horoscop, religie, povești de viață.

Citește și: Cele mai scurte 10 căsnicii ale vedetelor. Ce artistă a fost măritată doar 55 de ore. Nicolas Cage și Pamela Anderson, de două ori în top

Citește și: Cine este Bianca Censori, tânăra pe care Kanye West a transformat-o într-un „proiect” lipsit de pudoare. Ce a ieșit acum la iveală despre aparițiile ei scandaloase