Soția prințului William a fost lăudată pentru noul ei look, la sfârșitul anului trecut, iar multe femei aud at fuga la coafor pentru a-și face și ele noua tunsoare a ducesei care a fost extrem de lăudată. Însă, Kate Middleton a ales să-și taie părul dintr-un motiv extrem de dureros. După ce a vizitat mai mulți copii bolnavi de cancer, ducesa a fost atât de impresionată de suferința acestora, încât a mers imediat la stilistul ei și l-a rugat să-i taie 18 centimetri de păr, pe care apoi i-a donat sub anonimat organizației „Little Princess Trust”, care face peruci pentru micuții care suferă de această boală cumplită și își pierd părul în urma ședințelor de chimioterapie și radioterapie.

KAte MIddleton , cu noua coafurăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

 

„Ducesa și-a donat părul folosind alt nume pentru ca nimeni să nu știe că provine de la un membru al familiei regale”, a declarat o sursă pentru Daily Express.

Această fundație „Little Princess Trust” a fost înființată în urmă cu 12 ani șid e atunci a realizat nu mai puțin de 5.500 de peruci pentru copii bolnavi.

Kate Middleton urmează să nască în luna aprilie cel de-al treilea copil al ei și al prințului William. Cei doi mai au împreună doi copii: micul prinț George și prințesa Charlotte.

Citește și: