Mihaela Tatu este un nume cu greutate în showbiz-ul autohton. Vedeta a prezentat, de-a lungul carierei sale, emisiuni celebre, remarcându-se printr-un stil unic cu care a ieșit în evidență. O femeie de succes, așa este Mihaela Tatu. Cel puțin când vine vorba despre viața profesională.

Și chiar dacă este extrem de cunoscută în lumea mondenă, Mihaela Tatu și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor… până în momentul în care a decis să vorbească deschis despre motivele care au dus la ruptura de partenerul de viață.

Vestea că Mihaela Tatu a divorțat după 15 ani de căsnicie a picat ca o bombă în showbiz, la momentul respectiv. Chiar dacă atunci nu a dorit să ofere prea multe detalii despre decizia luată, la ani distanță, fosta prezentatoare TV a mărturisit că divorțul a survenit în urma unei întrebări adresate partenerului său.

“De ce am făcut-o? Mi-au plăcut întotdeauna începuturile. Iar atunci am prins curaj să mă desprind. Revoluția din 1989 – sau ce o fi fost ea – a fost pentru mine gura de aer.

Am vrut să dau la Teatru, tatăl Ioanei nu a zis nu, dar nu a mai vorbit cu mine. Nimic. M-am uitat în ochii lui, l-am întrebat dacă poate spune „te iubesc”. Nu a putut, așa că am ales să mergem mai departe.

Nu am zis nimic. Ioana avea 16 ani și i s-a părut o idee foarte bună să divorțăm. Și tot la ce am ținut a fost să salvăm relația de prietenie”,arată Antena Stars, care citează kfetele.ro.

După mai bine de un deceniu de mariaj, Mihaela Tatu ajunsese într-un moment în care se simțea singură în relația sa, astfel că imposibilitatea soțului ei de a-i spune „Te Iubesc” a făcut-o pe vedetă să își dorească divorțul fără să stea pe gânduri.

Vezi și Cum arată Mihaela Tatu și ce face acum la 57 de ani?

Citește și:

Adela Popescu, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Radu Vâlcan

Povestea de dragoste a lui Ilie Năstase cu Ioana se termină, până la urmă, cu divorț? „Marți depune actele la tribunal”