Lia Bugnar (53 de ani) trece zilele acestea prin momente grele, după ce a ieșit dintr-o relație de 9 ani cu Anghel Damian (30 de ani), scenarist, actor și regizor. Acesta s-a cuplat cu nimeni alta decât Theo Rose (24 de ani), și ea proaspăt „evadată” din amorul cu Alex Leonte, nepotul lui nea Mărin. Lia Bugnar are parte de atenția nedorită de ea din partea presei, și anume cea care îi vizează viața privată. Au fost însă situații când și ea și-a arătat vulnerabilitățile și secretele.

Puțini știu că, până în anul 2013, celebra regizoare și actriță a fost căsătorită cu Dragoș Buhagiar, unul dintre cei mai prolifici scenografi ai României, în prezent președinte al UNITER (Uniunea Teatrală din România). Într-un amplu interviu pentru publicația Adevărul, Lia Bugnar a vorbit despre copilăria ei zbuciumată, despre părinți, dar și despre motivele pentru care nu și-a dorit niciodată să fie mamă. Redăm, mai jos, un fragment din interviul acordat de Lia, în 2015, publicației Adevărul.

lia-bugnar-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Motivul pentru care Lia Bugnar nu și-a dorit să fie mamă

„Weekend Adevărul“: Mi-ai spus odată că, dacă ai fi fost întrebată înainte să te naşti dacă te interesează jocul ăsta numit „viaţă“, n-ai fi fost prea tentată să spui „da“.

Lia Bugnar: Şi mă întrebi dacă m-am răzgândit?

Da, te întreb dacă faptul că eşti o scriitoare, o actriţă şi o regizoare de succes, că, aşa cum îmi spuneai, poţi să faci ce-ţi place, nu te face să negi ce spuneai atunci.

Nu, pentru că mi se pare că mergem pe sârmă cu toţii şi că lucrurile pot oricând să fie de mâine cumplite. E suficient ca mama să nu cedeze trecerea când e la volan şi de viaţa mea se va alege praful… Sunt atât de multe lucruri îngrozitor de fragile, atât de multe nenorociri care sunt certitudini în viaţa fiecăruia, încât nu ştii dacă merită. Nu ştii dacă pentru lucrurile astea frumoase de care vorbeşti tu merită să plăteşti acest preţ. Nu mai zic că mi se pare nedemn să continui să trăiesc şi să fac lucruri când văd oameni care dorm pe stradă, să mă duc să-mi cumpăr ţigări sau bluze… E inacceptabilă cruzimea la care a ajuns civilizaţia. Tu mă întrebi dacă mi-e bine cu mine. Da, dar la un nivel de suprafaţă. Îţi dai seama că, de fapt, ar trebui să vinzi tot şi să te duci în Africa şi să faci şi tu ceva. Dar nu vinzi şi nu te duci… Poţi, dar n-o faci. Nu ştiu cât de cinstit e să aduci un om în treaba asta fără să-l avertizezi: uite, te interesează genul ăsta de joc? Eu cred că toţi vor zice „Nu!“. Şi, oricum, am senzaţia că de-acolo de unde suntem deranjaţi ca să fim aduşi pe lume e un loc foarte interesant.

Aşadar, n-ai fi vrut să te naşti?

Da, e o opţiune de luat în calcul. De-asta mie nici sinuciderea şi nici eutanasierea nu mi se par de ignorat. Şi de-asta nici nu cred că e aşa o mare găselniţă să faci copii. Sunt destui oameni pe planeta asta. Unii ar spune că e egoism, dar depinde de care parte a sensului acestui cuvânt te situezi.

De ce ţi se pare ţie că e egoism să faci copii?

În primul rând, pentru că nu vei fi lângă ei când vor muri. Ceea ce nu e cinstit. Dacă eşti acolo când se nasc şi se nasc din cauza ta, ar trebui să fii acolo şi când mor. Să-i iei de mână şi să le spui: „Uite, asta a fost călătoria ta, sper că a fost plăcută…“.

Citește și: Cine este fostul soț al Liei Bugnar. E singurul bărbat care a convins-o să creadă în căsătorie: „Văzut, plăcut, căzut în cap, luat”

Citește și: Cum arăta Lia Bugnar când avea vârsta lui Theo Rose și lucra ca manechin: „Eram de o pudoare exacerbată”. Cea mai îndrăzneață poză din tinerețea actriței

Theo Rose și Anghel Damian, deconspirați de paparazzi

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca venirea lui Theo Rose la PRO TV, în juriul show-ului „Vocea României”, dar în distribuția serialului „Clanul”, să însemne și o schimbare în viața ei sentimentală. Iată că iubirea a trecut dincolo de profesie și frumușica solistă și actriță are, mai nou, o relație cu scenaristul, actorul și regizorul Anghel Damian. Cancan.ro i-a dat în vileag luni, 1 august, publicând imagini cu ei sărutându-se. Anghel Damian (30 de ani) a încheiat o relație de 9 ani cu Lia Bugnar, iar Theo Rose (Theodora Maria Diaconu, pe numele ei adevărat) s-a despărțit de Alex Leonte, nepotul lui nea Marin, după o poveste de 5 ani.

Citește și: Dezvăluirile lui Anghel Damian despre relația cu Lia Bugnar. Ce spune despre talentata scenaristă

Citește și: Interviu EXCLUSIV Theo Rose: ”Simt că traveresez cea mai frumoasă perioadă a vieții mele!”