Actorul în vârstă de 82 de ani, recompensat cu Oscar, joacă rolul unui preşedinte american fictiv în thrillerul ”Angel Has Fallen”, din distribuţia căruia face parte şi Gerard Butler.

Morgan Freeman interpretează pentru a doua oară în carieră un lider de la Casa Albă, după rolul din ”Deep Impact” (1998).

Întrebat ce anume l-a determinat să accepte acest rol, Freeman a declarat: ”Vreţi să vă spun cu adevărat ce anume? Banii!”.

„Este al treilea film din franciză, se plăteşte mai bine decât primul”, a adăugat actorul, cu o sinceritate la care nimeni nu se aștepta.

Freeman, cunoscut pentru timbrul profund al vocii sale, este una dintre cele mai de succes vedete de la Hollywood din toate timpurile, graţie unor filme precum ”Driving Miss Daisy” şi ”The Shawshank Redemption”.

Actorul a fost recompensat cu un Oscar la categoria ”cel mai bun actor în rol secundar” pentru pelicula ”Million Dollar Baby” (2004).

Întrebat dacă încă mai practică actoria cu ”înflăcărare”, Freeman a răspuns: ”Îmi place, încă îmi mai place. Ador să fac filme, dar acum seamănă mai mult cu un foc mocnit”.

Pelicula ”Angel Has Fallen” a avut premiera în cinematografele din Marea Britanie pe 21 august.

Vezi și Fanii sunt în delir! După 20 de ani, unul dintre cei mai iubiți actori revine într-un rol legendar

Citește și: