Sunt probleme cu care și alte generații s-au confruntat. Ea însăși recunoaște că s-a apucat de fumat și că a gustat alcool de la o vârstă fragedă și spune că fiului ei nu i-a interzis nimic din acest punct de vedere.

Monica Tatoiu a făcut o serie de afirmații controversate, în contextul problemelor cu care se confruntă tânăra generație. Femeia de afaceri este de părere că tot ce e interzis devine interesant pentru tineri, astfel că propune legalizarea cannabisului și a prostituției. Mai mult, ea este de părere că această soluție ar însemna o victorie în lupta cu drogurile.

„Este absurd că nu se legalizează cannabisul şi prostituţia. Este un lucru pe care trebuie să îl acceptăm. Nicio ţară din lumea asta civilizată nu a pierdut lupta cu drogurile. Mai bine legalizezi cannabisul, îl controlezi la intrare, aşa cum se întâmplă în Olanda.

Ai nişte corturi unde te duci şi îţi spune dacă este adevărat sau dacă este amestecat cu tot felul de porcării care te ucid. Decât să trimiți la pușcărie niște puști de 16 ani care nu înțeleg. Poți să îi repeți la infinit că o să moară şi o să dreagă, dar nu va înțelege”, e de de părere Monica Tatoiu, fostă profesoară.

Când s-a apucat ea de fumat și când a început să consume alcool

Mai mult, vedeta își amintește de adolescența ei și mărturisește că s-a apucat de fumat la vârsta de 17 ani, în ciuda faptului că tatăl ei era medic cardiolog. Ea spune că părintele ei nu a reușit să o convingă să renunțe.

De asemenea, tot faptul că tatăl ei era medic și obișnuia să primească sticle de alcool cadou a împins-o să încerce și ea așa ceva. Se întâmpla la 18 ani.

„Și nouă ne spuneau să nu fumăm și să nu bem, dar asta nu ne-a oprit să fumăm sau să bem. Acești copii de 18 ani au părinți de 40 de ani, care, la rândul lor au fost debusolați de trecerea de la socialism la capitalism.

Eu arăt cu degetul spre marele capital care vrea profituri rapide, distrugând viitorul unei generații care este liberă, frumoasă, dar incultă.

Eu fumez de la vârsta de 17 ani, având un tată cardiolog. Nu a putut să mă împiedice să fumez. De la 18 ani am băut alcool, pentru că tata era medic și primea whiskey. Așa era pe vremuri. Trebuie să acceptăm lucrurile acestea”, a mai spus femeia de afaceri pentru Fanatik.

monica-tatoiu-fosta-femeie-de-afaceriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

Nu i-a interzis nimic fiului ei: ”Nu poți să îi legi de calorifer, pentru că nu sunt animale!”

Mai mult, femeia de afaceri dezvăluie că nici fiului ei nu i-a interzis nimic. Nici nu ar fi avut cum.

„Eu, ca părinte, nu pot să îi interzic copilului meu, pentru că şi eu am fost o rebelă. Generaţia noastră din 68 a fost o generaţie de rebeli. Fiul meu, care are aproape 30 de ani, a fost şi el un rebel la 20, 22 de ani. Nu poți să îi legi de calorifer, pentru că nu sunt animale.

Trebuie să le dai libertate, dar creând un context social în care această libertate să fie creativă, nu distructivă. Esta vina societăţii. Nu este vina părinţilor. Nici a poliţiei. Nu poţi să pui un poliţist la fiecare copil, este absurd”, a mai declarat Monica Tatoiu.

Vezi și Monica Tatoiu, despre cum se savurează corect șampania: „Nu se bea așa, decât dacă ești o fată crescută la vaci”

Citește și:

Trupa Saragossa, din nou în România. Liderul formației, Harry Karrer, interviu exclusiv pentru fanii din țara noastră: „Ne întoarcem doar acolo unde ne-am simțit ca acasă”

Cum se simte soția lui Iosif Rotariu după operația de cancer: „Vă dați seama că nu îi este deloc ușor. Este la a cincea ședință de chimioterapie”