Monica Tatoiu și-a anulat vacanța în Egipt

„Tot premoniţie. Cu 12 ore înainte să aflu de tragedia respectivă (că două femei au fost ucise de rechin în staţiunea Hurghada din Egipt) am citit ce s-a întâmplat cu vasul acela cu oi, care s-a scufundat în apropiere de plajă. Şi am mai avut o experienţă similară acum 12 ani, la San Luis, unde o fabrică care producea conserve din peşte a deversat în mare reziduri din peşte cu sânge şi s-a produs, singura dată în Guadelupe, acelasi lucru – atac la surferi si la cei care faceau snorkeling. Rechinii din zona Caraibe nu sunt aşa agresivi ca cei din Oceanul Indian”, a povestit Monica Tatoiu la România TV.

Pe de altă parte, Monica Tatoiu spune că nu atacul rechinilor ar fi problema în Egipt, ci atacurile teroriste. „Eu in Egipt m-as teme mai mult de viitoare atacuri teroriste unde pot muri şi o suta de oameni”, a mai spus Tatoiu pentru sursa citată.

Roxana Alina Donisan, românca moartă în Egipt. Foto: Facebook

Românca ucisă de rechin, în vacanța din Egipt, își luase două sejururi

Două femei au fost ucise în atacuri ale rechinilor în Marea Roşie, în Egipt, la sud de oraşul Hurghada, una dintre ele fiind româncă. Roxana Alina Donisan avea 44 de ani, era din Suceava, lucra ca inspector superior la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Iaşi şi nu era căsătorită. Conform jurnaliştilor din presa locală, ea cumpărase două sejururi în Egipt, pentru a petrece o vacanţă mai lungă.

Tatăl Roxanei Alina Donisan, femeia ucisă de un rechin în timpul vacanţei în Hurghada, Egipt, a povestit că a aflat de la ştiri despre faptul că o româncă a murit în staţiunea în care se afla fiica sa, iar apoi poliţiştii au mers acasă la el pentru a-i lua datele şi pentru a-l înştiinţa că va lua legătura cu oficialii MAE din Egipt. „Certificarea a fost în momentul când consulul a luat legătura şi a confirmat că este fata noastră şi că este la spital, dar nu mai e în viaţă”, a afirmat bărbatul, potrivit News.ro.

Citește și: Monica Tatoiu, despre ultima sa dorință: „Vreau ca la sfârșit, din cutie, fiul meu să… ”

Citește și: Monica Tatoiu, adevărul despre Dieta Balerinelor și cât a cântărit cel mai mult în viață. Nimeni nu și-o amintește așa!

Vezi şi ce să faci dacă vezi un rechin în apă și ce comportamente să eviți!