Monica Tatoiu a mai fost căsătorită de două ori înainte de a-l cunoaște pe Victor, actualul ei soț. Cele două căsnicii au fost extrem de scurte – una a durat 3 luni și cealaltă 2 ani -, dar îndeajuns de lungi pentru ca femeia de afaceri să își dea seama că făcuse o greșeală.

Destinul i l-a adus în cale pe Victor, în urmă cu 39 de ani, iar de atunci, cei doi sunt o echipă imbatabilă.

“E a treia, e foarte lungă. Prima a fost 3 luni, a doua 2 ani și asta 39. Îți vine mintea la cap la bătrânețe!

Trebuie să încerci. Sfatul meu este următorul, ce i-am zis și fiului meu: “Puiule, crește speranța de viață cu atâtea medicamente! Nu te căsători ca pe vremea bunicii mele, când te căsătoreai la 18 ani, că la 20 de ani erai deja trecută!”.

La 30 de ani îmi spunea tata: “Trebuie să te căsătorești, că nu te mai ia nimeni!”. Acum e la 40 de ani, dacă te căsătorești atunci poți să faci un copil la 42. Și atunci, poți să stai 20, 30 de ani cu cineva, că nu te căsătorești ca să divorțezi.

E super! Eu am 39 de ani, vreau să îl omor de dimineața până seara, e ceva de groază!”, a declarat Monica Tatoiu, mai în glumă, mai în serios, pentru Ego.ro.

Monica Tatoiu nu mai doarme cu soțul în același pat! „Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui”. Care sunt subiectele lor de ceartă după aproape 4 decenii

monica-tatoiu-si-sotul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

La 67 de ani suntem prieteni”

Femeia de afaceri spune că au ajuns la o vârstă la care altele sunt lucrurile importante pentru ei și că prietenia este pilonul de rezistență al iubirii lor.

“Nu iubirea, prietenia. La voi este cu fluturi în stomac, la 60 și ceva de ani este așa: “Unde plecăm? Plecăm în excursie? Ai luat bilet? Ai luat un preț bun? Îți iau două perechi de lenjerie intimă sau 7?”.

Cât o costă o vacanță pe Monica Tatoiu: ”Independența și liniștea costă mai mult decât luxul”

E super! La 67 de ani suntem prieteni. Când știu că am o problemă, îl sun. Eu sunt bastonul lui, el e bastonul meu. La 27 era altceva.”, a mai spus ea.

În ianuarie, al aniversarea lor, iată ce scria Monica Tatoiu pe Facebook: ”Mult a fost bine sau greu, este ca dupa o dieta. Am reusit. Ceea ce va urez si voua. Rabdare, genenerozitate, strans din dinti, zambete si speranta.

Viata este arta compromisului. Merita sa urci acolo unde putini ajung din lipsa de rabdare si intelepciune. Femeia este cheia. Ea trebuie sa daruiasca mai mult. Chiar daca uneori iti vine sa te revolti. Asa ne-a facut Dumnezeu. Mai puternice, mai generoase, nascatoare de prunci. Sa fiti fericiti toti cei uniti prin sfanta taina a cununiei. Si cei care inca nu au facut-o. Dar care cauta lumina”.

Infidelitatea, motivul primelor două divorțuri

Monica Tatoiu recunoaște că nu a avut noroc în dragoste până să își cunoască actualul soț. Infidelitatea foștilor parteneri ar fi fost cauza divorțurilor și, spune ea, acum le mulțumește acelor femei care i-au ispitit foștii soți, pentru că altfel nu ar fi ajuns să trăiască astăzi iubirea adevărată.

„Au fost alte femei. Le mulțumesc, pentru că așa am ajuns la a treia căsnicie. Nu mi-a căzut bine atunci, dar, privind în urmă, știu că aș fi fost nefericită lângă acei bărbați.

Nu tot ceea ce ne dorim la un moment este bine pentru noi. Dumnezeu știe mai bine încotro să ne îndrepte. Soțul meu ales de Doamne Doamne nu înșală, dar asta nu înseamnă că nu are alte defecte, care compensează deficitul.”, declara la un moment dat Monica Tatoiu pentru CIAO.

Vezi și Monica Tatoiu refuză să viziteze mormântul mamei ei. Nu pășește nici în unele lăcașuri de cult: „Simt bisericile în care a intrat Diavolul”