În luna octombrie a anului 2022, chiar în săptămâna Sfintei Paraschiva, mama Monicăi Tatoiu a plecat la cer. Era o femeie credincioasă, după cum o descrie vedeta, de câte ori vorbește despre ea.

Monica Tatoiu recunoaște că îi e dor atât de mama sa, cât și de bunici.

„Mama muncea în bucătărie, în Săptămâna Mare, de dimineața până seara, zi de zi. Bunica din partea tatălui și femeia de serviciu spălau vasele, iar mama și bunica din partea ei umpleau castroanele…

An de an mă trezeam la 7 și spălam și eu castroane. Anul acesta am făcut pentru prima oară cozonac, îmi era teamă că nu iese. Dar au ieșit buni”, a mărturisit Monica Tatoiu pentru CANCAN.ro.

Motivul pentru care nu merge la mormântul mamei sale

Vedeta spune că nu poate merge la cimitir, pentru că nu simte că mama ei ar fi acolo. În schimb, ea vorbește mereu cu aceasta, în gând.

„Eu, la mama la cimitir, nu mă duc, acolo e doar o bucată de pământ, țărână. Eu cu mama vorbesc. M-am apucat să fac ce gătea ea și toate au ieșit. Și cât găteam, vorbeam cu ea. Și-mi aminteam cum mă boscorodea… Spiritul ei aici se află, nu la cimitir. I-au făcut slujbele, dar eu nu cred în asta”, a declarat ea recent.

Boala cu care a fost diagnosticată Monica Tatoiu la 24 de ani: „Nu te vindeci niciodată”

”Eu cânt, eu plâng, nu vreau să fiu maimuța din vitrină”

„Nu suport dogmele bisericești… De ce să intru după bărbat în biserică? Dar când mi s-a explicat motivul pentru care trebuie făcut asta, că se uita bărbații după fundul meu, atunci am înțeles.

Eu țin post, mă închin în fiecare dimineață, asta da… Dar nu să mă duc în biserică special să mă închin.

De fiecare dată când cineva îmi face rău, nu răspund. Fiecare are limbajul lui cu Dumnezeu. Nu trebuie să mă duc la biserică să-l am pe Dumnezeu lângă mine. Dar merg la biserică în zile speciale, când sunt momente importante, pentru că atunci rugăciunea e mai puternică. Atunci când pleacă de la sute de oameni. Când iei lumina și cânți, atunci e mult mai puternică.

Dar e toxică atunci când o faci într-o biserică în care a intrat Diavolul. Cum sunt multe în România. Eu simt asta.

Am aici o biserică în care nu pot intra. Nu intru în Catedrala de la Constanța. Sunt locuri în care nu pot. Si la unele mănăstiri simt la fel.

În străinătate, în biserică, nu am nicio problemă, nu mă cunoaște nimeni. Dar aici, mă așez în biserică într-un colț, la Înviere. Eu cânt, eu plâng, nu vreau să fiu maimuța din vitrină. Lumea se uită la mine ca la gradina zoologică atunci când sunt recunoscută.

E groaznic cu cerșetorii de pe trepte. Mă simt murdărită. Eu nu dau de pomană oamenilor care cerșesc la mașină, unde se stă la semafor”, a mai spus Monica Tatoiu pentru sursa citată.

Vezi și Monica Tatoiu nu mai doarme cu soțul în același pat! „Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui”. Care sunt subiectele lor de ceartă după aproape 4 decenii