Afacerista ar fi trebuit să se întoarcă în țară pe 15 iunie, doar că, atunci când a ajuns în aeroport, a fost oprită de autorități.

„Trebuia să fac check-in-ul pentru zborul din Paris spre București, dar România a trecut Franța în zona țărilor roșii. Franța, care are un nivel de infectare mult mai mic decât Bulgaria… și nu am cum să mai vin acasă”, se plânge Monica Tatoiu, conform Antena Stars.

Disperată să revină în țară, Monica Tatoiu recunoaște că a luat în considerare și o variant prin care ar păcăli autoritățile. Atât ea, cât și soțul ei sunt pregătiți să se urce în primul avion spre o țară care nu este trecută de România în zona țărilor roșii, de unde se poate întoarce acasă.

„Mi-a zis mie DSP-ul… doamna Tatoiu, puteți declara pe propria răspundere că veniți dintr-o țară…”, admite ea.

Dar asta ar pune-o într-o situație ciudată: ”Adică vreți să aveți breaking news cu Monica Tatoiu că minte și cu poliția că mă încătușează și mă duce la un azil din ăla de mă amestecă cu toți fugitivii?”.

„Nu pot să vin acasă. E țara mea, nu pot să vin în țara mea, în patul meu. Nu știu de ce. Mi-am luat bilet să mă duc de la Paris la Viena. Este inadmisibil.” a încheiat vedeta.

Vezi și Când reiau țările europene turismul și în ce condiții primesc străini. De când vom putea călători în Spania, Italia, Bulgaria, Grecia și Turcia

Citește și: