Femeia de afaceri a povestit că a avut relații în care și-a înșelat partenerul, însă a știut să țină foarte bine secretul.

În afară de actualul, pe toți i-a înșelat

În cadrul unui interviu, Monica Tatoiu a povestit că de-a lungul vieții și-a înșelat partenerii de viață, însă de fiecare dată a reușit să păstreze totul în secret și nu a fost prinsă.

„Sunt cu Victor din 2 ianuarie 1983. Nu m-am mai uitat… nu mint! După ce s-a născut copilul nu m-am mai uitat după alt bărbat.

Pe Victor nu l-am înșelat niciodată. Pe ceilalți, evident. Nu am fost prinsă niciodată”, a recunoscut femeia de afaceri, în emisiunea online a Oanei Radu, „Detectorul de minciuni”.

Monica Tatoiu a rememorat și câteva din aventurile pe care le-a trăit în tinerețe și a mai povestit că a fost pe punctul de a fi prinsă cu un alt bărbat în perioada în care era logodită.

„M-a prins unul… iubitul înainte de primul soț, logodnicul meu. Veneam în București la teatru și m-am întâlnit cu foști colegi. Mi-a plăcut mie unul…

În tinerețe nu mi-am refuzat nimic. Acum poți să mă bagi în cușcă și cu Alain Delon că nu mă interesează. Am trăit când a trebuit. Eu am comportament de bărbat, ca și relația între sexe. Mi-a plăcut mie unul, amor nebun, teatru… Și să plec la gară, să mă duc la Timișoara. Cu cine mă întâlnesc în gară? Cu iubitul meu. Aveam 22 de ani. I-am spus să spună că e verișorul meu.

M-a iubit foarte mult. Toți bărbații din viața mea m-au iubit foarte mult”, a mai spus Monica Tatoiu.

Cum vede Monica Tatoiu moartea și cum era să sfârșeascî înecată

Monica Tatoiu a vorbit și despre cele mai grele momente din viață, dar și despre moarte.

”În viață, dacă nu ai peripeții, eu mă plictisesc. Mie îmi place adrenalina. Viața este scurtă, vouă vi se pare că sunteți tineri (…).

Mie nu îmi e frică. Atunci când descoperi relația cu Universul și îți dai seama că moartea este doar fizică și cea sufletească nu este, nu se întâmplă.

Singura chestie când mă gândesc la moarte este să nu mă doară prea tare. Era să mor înecată, în noiembrie, am zis „Doamne, dacă mă înec, te rog eu să se întâmple repede, să fac ceva la inimă și să nu simt.

Frica înseamnă că credința ta nu este profundă”, a mărturisit Monica Tatoiu pentru Antena Stars.

Vezi și Monica Tatoiu, despre ultima sa dorință: „Vreau ca la sfârșit, din cutie, fiul meu să… ”

Citește și:

Ozana Barabancea, dezvăluiri îngrozitoare despre accidentul în care a fost implicat fiul ei: ”La mână nu a avut carne, a așteptat să-i crească carnea…”. Cum se simte acum tânărul

Roxana Ionescu, imagini rare alături de soțul său! Ce pereche sexy formează și în ce ipostază s-au pozat! Cu ce se ocupă băbatul ei