Monica Tatoiu trăiește o poveste de dragoste alături de Victor Tatoiu de mai bine de 30 de ani. Ea fost nevoită să ajungă la a treia căsnicie pentru a-și găsi sufletul pereche, iar de atunci viața ei este liniștită. Recent, aceasta a vorbit despre partea financiară într-o relație, moment în care a dezvăluit că în urmă cu mulți ani a întreținut un bărbat.

Psihologia din spatele banilor și a sexelor

Invitată în emisiunea ”Vorbește Lumea’’, Monica Tatoiu a dezvăluit că la un moment dat a întreținut financiar un bărbat. Întrebată dacă este nevoie ca bărbatul să câștige mai mulți bani decât femeia, aceasta a răspuns că este nevoie ca bărbatul să fie mai puternic financiar sau măcar să dea dovadă că este dornic să muncească, să realizeze lucruri în viață, să nu să fie leneș.

„Am avut si eu unul din ăsta, deștept, frumos, sexul perfect, dar cu banii eram eu… I-am zis la revedere. (… )

Dacă tu ai mai mult decât el, ai probleme sexuale; bărbatul trebuie să fie macho. În astfel de situații, în care femeia câștigă mult mai mult, bărbatul se simte umilit. (…) Dacă e situația asta, e nevoie ca femeia să nu îl facă pe bărbat să simtă că ea are mai mulți bani. (…)

Nu e bine să fii pe același domeniu cu soțul, în aceleași cercuri sociale. (….)

Dacă bărbatul face mai puțini bani, se simte înjosit; femeia trebuie să fie independentă, dar bărbatul trebuie să aibă o strategie pe termen mediu și scurt, să nu fie leneș”, a declarat Monica Tatoiu.

Vezi și Monica Tatoiu, dezvăluiri fără perdea din viața amoroasă. Femeia de afaceri a recunoscut că a înșelat: „Nu mi-am refuzat nimic”

Citește și:

Laura Cosoi, toate pozele oficiale de la botezul mezinei Lara: „O petrecere de răsună dealurile. Trei zile și trei nopți a durat”

VIDEO Nu încercați așa ceva acasă! Experimentul extrem, testat de Carmen Brumă, la TV: „Simțeam că mă doare tot corpul, că pielea îmi ia foc”