Monica Tatoiu este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din țara noastră. S-a bucurat de succes încă de la o vârstă fragedă și și-a dedicat toată viața carierei, dar nu fără costuri suportate în plan personal.

Invitată în cadrul unui podcast, vedeta a vorbit despre câștigurile financiare pe care le are în prezent, datorită eforturilor pe care le-a depus în trecut, dar a dezvăluit și consecințele cu care a venit la pachet acest statut social.

„Da (sunt milionară n. red.). Să știi că totul are un cost. Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi ai mei și cu femeia de serviciu, îmi reproșează asta și multe dintre defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal?”, a declarat fosta femeie de afaceri.

Cât o costă o vacanță pe Monica Tatoiu: ”Independența și liniștea costă mai mult decât luxul”

Eu sunt foarte deșteaptă și modestă!” Sfatul ei pentru tineri

Aceasta susține însă că ajuns la acest statut prin propriile eforturi și fără a face ceva ilegal. Tocmai de aceea are și un mesaj pentru cei tineri.

”Dar, pe lângă banii mei, care sunt toți în România, dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii, am și o pensie de 22.000 de lei.

Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur.

Un mesaj pentru tineri: Nu trebuie neapărat să furi ca să devii bogat și nu toți bogații sunt toxici.”, a declarat Monia Tatoi, în cadrul unui podcast.

@unpodcast.ro

Monica Tatoiu, milionară, dar cu un preț! unpodcast geaninaiacob monicatatoiu boofmedia

♬ original sound – UN PODCAST – UN PODCAST

Mi-am distrus familia aproape, m-am îmbolnăvit”

Banii nu vin neapărat la pachet și cu fericirea, este de părere Monica Tatoiu, care spune că a plătit un preț uriaș, pentru veniturile de care s-a bucurat de-a lungul vieții. Vedeta spune că și în prezent primește adesea reproșuri din partea băiatului său, care-i spune că ar fi renunțat oricând la tot luxul din lume, pentru a petrece câteva clipe alături de mama sa.

Fosta femeie de afaceri a mai povestit că nu toată viața i-a fost roz, întrucât până la vârsta de 17 ani, familia sa s-a confruntat cu probleme financiare destul de mari.

„Eu am muncit timp de 15 ani, mi-am distrus familia aproape, m-am îmbolnăvit. Copilul meu și acum îmi reproșează, dar l-am întrebat, jucăriile și școlile cine i le plătea? Dar îmi spune „Mama, aș fi preferat să te am lângă mine, nu trebuia să mă dai la școala Americană, dar să-mi citești seara”, așa mi-a spus el.

Sunt milionară cu niște costuri. Am avut întotdeauna bani, nu am știut ce înseamnă lipsa, de la vârsta de 17 ani. Până atunci, am făcut baie în lighean și am dormit cu tata, mama și fratele meu într-o singură cameră și brusc tata a câștigat foarte mult, pe vremea aia lua 85.000 de lei pe lună. Tata avea pacienți de la Budapesta, Beldrag, Viena.”, a continuat aceasta referindu-se la tatăl ei, medic.

Monica Tatoiu: ”Până la 17 ani nu am făcut baie decât în lighean”. De ce a îmbătat-o tatăl ei

Salariul pe care îl câștiga Monica Tatoiu

Această dorință acută de a munci cât mai mult se moștenește din familie, mai precis, de la tatăl său, dezvăluie Monica Tatoiu. Vedeta își amintește cum în copilărie a experimentat aceleași sentimente prin care și băiatul său a trecut, la rândul său. Aceasta își vedea tatăl extrem de rar, pentru că acesta își dedica exclusiv timpul vieții profesionale.

„Eu n-am avut probleme, eu niciodată nu am cerut să mi se mărească salariul, nu am cerut să mi se dea, mereu mi s-a dat. Eu am avut salariul 40.000 de euro, la care s-au plătit taxele. Trebuia să știu să mă opresc de mai devreme. Și tata a fost la fel: în 25 de ani, l-am văzut o oră pe săptămână, stătea numai în spital, a murit în spital, nu a avut concediu în 25 de ani, iar eu l-am copiat, meseria a fost viața lui.

Mi-am uitat copilul o dată sub birou, iar eu mi-am dat seama în mașină că lipsește. Totul vine cu un cost. Mă doare când îmi zice asta băiatul. Asta-i viața, nimeni nu-i perfect.”, mai spune ea.

Ce sfaturi în dragoste îi dă Monica Tatoiu fiului ei: „Virginitatea e o tâmpenie. L-am învățat și pe fiu-miu stay away de virgine și dacă se poate chiar cu femei mai în vârstă decât tine”

Și oamenii deștepți se mai înșală

Cât despre fiul său, Victor, acesta a absolvit Școala Americană, o școală privată din București, pentru care femeia de afaceri a plătit foarte mulți bani.

Fiul meu a studiat 13 ani la Școala Americană, care nu e acreditată. Mi-a zis că am făcut cea mai mare greșeală că l-am trimis acolo. Toți elevii care au venit în clasa a noua le-au luat-o înainte.

Nu faceți ca mine. L-am trimis acolo de la grădiniță. Dacă mi-l dădeau afară, că mi-am băgat nasul unde nu îmi fierbe oala, niște chestii cu finanțări, putea să rămână pe dinafară, iar asta însemna că trebuia să reînceapă totul de la clasa întâi.

Am aflat că școala nu avea acreditare. Aceasta este greșeala părinților care nu se informează despre statutul școlilor private. Costă 18.000 de euro, dar la mine a fost parte din contract și plătea compania”, a recunoscut femeia de afaceri.

Monica Tatoiu, despre fiul ei, care nu crede în Dumnezeu: „Este cinic de nu se poate. E singura mea greșeală pe care nu știu să o repar”

Vezi și Monica Tatoiu nu mai doarme cu soțul în același pat! „Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui”. Care sunt subiectele lor de ceartă după aproape 4 decenii

Citește și:

„N-am fost predestinat către școală”. Câte clase a făcut Florin Salam. Manelistul a repetat clasa a 3-a de patru ori

Cizmele Deliei au isterizat Internetul, dar nu prețul uriaș a fost problema. „Te-ai încălțat cu pufuleți”, „Papucii lui Tweety”, „Gumarii lui Mickey Mouse”