Monica Tatoiu refuză să viziteze mormântul mamei ei. Nu pășește nici în unele lăcașuri de cult: „Simt bisericile în care a intrat Diavolul”

Monica Tatoiu, ajunsă la vârsta de 66 de ani, e o femeie fericită și împăcată, cu o energie bună, iar asta vine și din puterea credinței. În tinerețe, însă, avea pe suflet o povară mare. Își dorea copii, dar medicii nu i-au dat nicio șansă. Încăpățânată, aceasta nu s-a resemnat însă.

S-a rugat mult, a fost în tot felul de lăcașuri de cult și a sperat că Dumnezeu va face o minune în cazul ei. În cele din urmă, se pare că rugăciunea i-a fost ascultată, întrucât aceasta a devenit mamă, în anul 1994.

„Am o mare problemă cu fiul meu, pentru că l-am dus în biserică de când era… câteva luni avea, la toate Învierile.

De doi ani de zile eu merg și la biserica catolică de Crăciun. El s-a născut ca urmare a rugăciunii mele. Eu nu puteam să fac copii. M-am rugat în ’92: Doamne, ajută-mă să las ceva în urma mea! Când am închis ușa și m-am dus la Sfântul Iosif la slujbă, în noaptea de Crăciun, am avut senzația de gol în spatele meu. M-am rugat și am rămas gravidă în ’93, în iunie. Toți ziceau că nu se poate.

În ’94 s-a născut Victoraș. S-a născut înainte de vreme, din tâmpenia mea. M-am rugat în noaptea aia la Dumnezeu. Doctorii mi-au zis ‘mai faceți altul, eu știam că nu se mai poate. Și atunci am făcut eu un legământ cu Dumnezeu, să renunț la niște lucruri și să-mi dedic viața lui Dumnezeu și oamenilor din jurul meu, să fac bine. A doua zi copilul era perfect. Nu avea un plămân, nu îi funcționa. L-am dus la biserică”, a povestit Monica Tatoiu pentru Ego.ro.

monica tatoiu si fiul ei victor (2)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Fiul Monicăi Tatoiu nu crede în Dumnezeu

Născut dintr-o minune, cum spune mama sa, tânărul nu crede însă în Dumnezeu. Monica Tatoiu spune că, în ciuda încercărilor sale disperate, băiatul său nu poate fi convins.

Vedeta spune că nu mai are cum să schimbe aceste concepții, iar acesta rămâne regretul său cel mai mare.

„Acum doi ani: „nu pot să cred într-un om cu barbă, dă-mi ceva palpabil”. I-am explicat, Dumnezeu este iubire, este energie, atâta timp cât îl simți… nu e un om cu barbă. Zice ”nu cred decât în știință”.

Este cinic de nu se poate. E singura mea greșeală, pe care nu știu să o repar. Se spune așa: rugăciunile părinților sunt temelia caselor copiilor. Și atunci eu, înseamnă că, la un moment dat în viața mea, am făcut niște prostii și plătesc”, a explicat fosta femeie de afaceri.

Moica Tatoiu, două căsnicii eșuate și una cu noroc

Până să cunoască ideea de familie perfectă și să-și descopere jumătatea, Monica Tatoiu a mai trecut prin două căsnicii eșuate. Ambele au durat foarte puțin,. Iată, însă, că cea de-a treia se apropie de de 40 de ani.

Monica Tatoiu, secretul celor aproape 40 de ani de căsnicie: ”Îți vine mintea la cap la bătrânețe!” Sfaturi pentru cei tineri

“E a treia, e foarte lungă. Prima a fost 3 luni, a doua 2 ani și asta 39. Îți vine mintea la cap la bătrânețe! Trebuie să încerci.

Sfatul meu este următorul, ce i-am zis și fiului meu: “Puiule, crește speranța de viață cu atâtea medicamente! Nu te căsători ca pe vremea bunicii mele, când te căsătoreai la 18 ani, că la 20 de ani erai deja trecută!”.

La 30 de ani îmi spunea tata: “Trebuie să te căsătorești că nu te mai ia nimeni!”. Acum e la 40 de ani – dacă te căsătorești atunci poți să faci un copil la 42. Și atunci, poți să stai 20, 30 de ani cu cineva, că nu te căsătorești ca să divorțezi.

E super! Eu am 39 de ani, vreau să îl omor de dimineața până seara, e ceva de groază!”, mai spune Monica Tatoiu.