De fapt, ce e căsnicia? ”Un contract„ explică vedeta și detaliază într-un interviu oferit Ciao. ”Este a treia căsnicie. Durează de 34 de ani. După ce am învățat ce înseamnă. Căsnicia este un contract. Cu drepturi și obligații asumate de ambele părți.

Condiția necesară, nu suficientă, este compatibilitatea sexuală și cea de valori asumate în urma educației și apartenenței la grup cu valori de viață asumate. Ca să fie și suficientă condiția, este nevoie de rugăciunile părinților, „temelia caselor copiilor””.

Întrebată dacă vreo femeie a încercat să-i fure soțul, iată ce a răspuns Monica Tatoiu: ”În celelalte două căsnicii, da. Au fost alte femei. Le mulțumesc pentru că așa am ajuns la a treia căsnicie.

Nu mi-a căzut bine atunci, dar privind în urmă știu că aș fi fost nefericită lângă acei bărbați. Nu tot ceea ce ne dorim la un moment este bine pentru noi. Dumnezeu știe mai bine încotro să ne îndrepte. Soțul meu ales de Doamne Doamne nu înșală, dar asta nu înseamnă că nu are alte defecte care compensează deficitul”.

Întrebată dacă-i lipsește ceva, Monica Tatoiu a răspuns cu sinceritate: ”Ce îmi lipsește? Capacitatea de a alerga. Am o proteză de șold drept și niște fiare la șoldul stâng, o proteză dentară totală și niște ani în buletin care nu se pot șterge cu niște hakeri pricepuți.

Bătrânețea este o povară pentru persoanele care au fost active în viața lor. Dar ăsta este cursul vieții, ca al apei de la izvor la vărsare într-un canal colector. Nu înțelegi la tinerețe. La bătrânețe trăiești din dobânzile investiților tinereții. Cine nu le face cu înțelepciune atunci când trebuie, se stinge în tristețe”.

Vedeta, una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România, admite că are un regret: ”Că nu mai am energia necesară pentru un doctorat în geopolitică. Știu și înțeleg atât de mult, dar nu mă mai pot concentra pe detalii ca acum 20 de ani. Îmi place să scriu, dar mă risipesc în detalii și nu mai am răbdare”.

”Nu îmi doresc să am nepoți!”

Întrebată dacă îți dorește nepoți, Monica Tatoiu a dat un răspuns surprinzător: „Nu îmi doresc să am nepoți în lumea care ni se pregătește. Ar fi un act de egoism”.

Însă vedeta se abține în general când e vorba despre viața fiului său. ”Nu mi-a plăcut când părinții s-au amestecat în relațiile mele. Deși au avut întotdeauna dreptate. Așa că nici eu nu mă amestec în relațiile copilului meu. Ce ție nu îți place altuia nu-i face. Oamenii învață doar din greșeli”.

”Eu mă vaccinez cu doza 3!”

În ceea ce privește perioada de pandemie pe care o traversăm, iată care este părerea ei. ”Valul 4 va afecta oamenii mai tineri și nevaccinați. Nu este un virus natural și nu va dispărea până în toamna lui 2022. Vor urma restricții pentru nevaccinați care vor limita mobilitatea. Eu mă vaccinez cu doza 3 când va fi posibil. Urmez modelul Israel”.

Vezi și Momentul de cumpănă prin care a trecut Monica Tatoiu. ”Am vrut să mă arunc de la etaj, la maternitate”

Citește și:

Ramona Bădescu se pregătește de nuntă. Cine e bărbatul cu care va merge la altar?

Andreea Ibacka a dezvăluit sexul bebelușului.Reacția fabuloasă a lui Cabral