Invitată în cadrul emisiunii „În oglindă”, difuzată pe platforma YouTube, Monica Tatoiu a dezvăluit că în niciun caz nu a crescut în lux, așa cum multă lume crede despre ea. Mai mult, și-a amintit ea, nu avea acces nici măcar la baie, în copilăria sa, făcându-și igiena intimă la lighean.

„Până la 17 ani eu nu am făcut baie, decât în lighean. (..) Aveam o cameră cu trei paturi, cu un pian și o bibliotecă. Tata dormea în camera de serviciu. Wc-ul era comun, iar la baie nu aveam acces pentru că aveam vecini de apartament, o familie de evrei.

Mama îmi făcea baie în lighean, în bucătărie. (..) La 17 ani mi-am făcut prima baie într-o cadă.”, a dezvăluit femeia de afaceri, care acum locuiește într-un „conac” de lux în centrul Bucureștiului, cu 9 dormitoare, după cum relatează Click!.

Deși nu a copilărit în lux, Monica Tatoiu a dezvăluit că s-a simțit foarte iubită în familia sa, mama ei fiind extrem de religioasă și insuflându-i cumva și ei aceste taine. Cu tatăl ei a întâmpinat câteva probleme, de-a lungul anilor: deși aveau o relație bună, cei doi erau mereu în contre.

Monica Tatoiu, despre pierderea virginității

Cea care era alintată „Mona” de părinți a explicat că tatăl ei era destul de misogin și adesea îi spunea că va rămâne fată mare, nemăritată. Tânăra Monica i-a luat-o însă înainte și a decis să își înceapă viața sexuală la 17 ani, spre disperarea părinților ei.

„Eram clasa a 12-a, descoperisem băieții. Și când am început clasa a 12-a am hotărât că virginitatea mă împiedică hormonal. Mama, care era cu Dumnezeu zicea: «Vai de mine, cum să ai relații sexuale înainte să te căsătorești, să treci pe la biserică?!»

Și eu m-am dus, mi-am rezolvat problema. Când am venit acasă, ai mei n-au vorbit vrei trei luni de zile.(..)

Când descoperi viața sexuală la 17 ani.., Era mai mișto decât e acum. Dacă nu știi, ca părinte, să gestionezi chestiile astea, riști să îți pierzi copilul. Mama era disperată, a început să plângă.”, a dezvăluit fără rețineri, Monica Tatoiu, cunoscută pentru dezinvoltura sa.

Tatăl ei a îmbătat-o

„Era misogin. Credea ca fetele sunt proaste, că sunt pentru cratiță.”, a spus afacerista despre tatăl ei. Ulterior însă, acesta a văzut că fiica lui „are cap” pentru matematică și că rezultatele ei erau peste așteptări, așadar și-a schimbat păerea despre ea.

Monica și-a propus să intre prima la facultate, însă atunci când, la examenul scris, nu a obținut o notă fruntașă, a zis că renunță de tot și nu mai merge nici la examenul oral, urmând să stea pe bară un an.

Tatăl ei nu a acceptat situația, iar Monica Tatoiu a dezvăluit că acesta a îmbătat-o și a convins-o să se ducă să dea și proba orală, la care a luat 10.

Afacerista a mai dezvăluit că ajuns în București după ce a fost „izgonită” de acasă de părintele ei, după ce a fugit cu un fost iubit și l-a anunțat că divorțează de primul ei soț, Radu Stoenescu, care o și înșelase.

Vezi și Ce sfaturi în dragoste îi dă Monica Tatoiu fiului ei: „Virginitatea e o tâmpenie. L-am învățat și pe fiu-miu stay away de virgine și dacă se poate chiar cu femei mai în vârstă decât tine”

Citește și:

Oana Roman, atac fără precedent la Traian Băsescu, deși acesta are mari probleme de sănătate: ”I-a făcut rău mamei și nu a avut parte de casa aia!”

Dezvăluirea făcută de Connect-R despre Misha la mai bine de cinci ani de la despărțire