Spunea atunci că nu e un regim pe care să-l ții multe zile și doar dacă ești complet sănătos. Mii de românce și-au pus atunci încrederea în dietă, mai cu seamă că sezonul costumelor de baie vine cu pași repezi.

E o chestie rapidă, ca să intri într-o rochie, să nu dai încă 500 – 600 de lei pe rochie”

Ce nu a spus atunci Monica Tatoiu e faptul că, într-adevăr, slăbirea e garantată, dar, în cazul ei, a apărutt efectul de yo-yo. Concret, ulterior s-a îngrășat mai mult decât reușise să dea jos.

„Dieta Balerinei mi-a dat-o cineva pentru persoanele care merg neapărat la o nuntă, la un botez. Slăbești trei sau patru kilograme, nici nu mai știu, am ținut-o acum patru ani. M-am îngrășat mai mult decât am slăbit. E o chestie rapidă, ca să intri într-o rochie, să nu dai încă 500 – 600 de lei pe rochie”, a explicat ea la Antena Stars.

Se mai bazează din când în când pe diete, dar, în final, și-a dat seama că vrea să fie slabă, dar vrea să aibă și un stil de viață sănătos. Prin urmare, și-a făcut un stil de alimentație care pentru ea funcționează.

„Sunt niște principii care se bazează și pe consecvența ta. De trei ori pe zi, mănânci din 5 în 5 ore, în 30% din farfurie trebuie să fie legume, 30% trebuie să fie proteine, 30% fructe și 10% fibră. E important să bei 3 litri de apă pe zi și să nu mănânci cu 2 ore înainte să te culci. Așa am pus doar un kilogram în 2 ani”, a completat Monica Tatoiu, ajunsă la vârsta de 65 de ani. Fosta femeie de afaceri a spus și cât a cântărit cel mai mult în viață: 86 de kilograme.

„Cele mai multe kilograme le-am avut după ce am născut, 25 kg am luat la 40 de ani. Am fost în Africa de Sud și am probat rochiile pe care le mai aveam, dar nu-mi mai veneau și atunci am zis „gata!”. Aveam 86 de kilograme”, a declarat femeia de afaceri, acum în vârstă de 65 de ani.

Vezi și Cum slăbește Monica Tatoiu 1 kilogram pe zi: ”Se ține patru zile”

Citește și:

În sfârșit, Monica Gabor a arătat verigheta de diamant de la Mr. Pink! Vacanță fabuloasă în Franța, ca doi îndrăgostiți!

Poze de colecție cu mama Andreei Esca, în tinerețe. Doamna Lucia, în costum de baie, pe motor. Era absolut superbă