Cancerul a recidivat din nou în cazul medicului Monica Pop. Aceasta a fost operată a cincea oară de cancer, în urmă cu puțin timp. Chiar ea a fost cea care a făcut anunțul, de ziua ei de naștere, pe Facebook.
Dr. Monica Pop a povestit prin ce a fost nevoită să treacă, din cauza cancerului, din nou. Din fericire, este acasă acum, iar starea ei este bună și e convinsă că se va întoarce la muncă în curând.

„Boala a mușcat din nou! Dar are dușmani puternici în medicii români și în mine!

A apărut iar ceva… Șoc! După ani! Colega mea doamna Prof. Dr. Rodica Anghel, după mine cel mai bun medic onco-radio terapeut, a decis clar și sec: Operație! A 5-a!!!!! Am ales, cu inima strânsă de ce mă așteapta iar, Institutul Clinic Fundeni!”, a scris Dr. Monica Pop pe Facebook.

În continuare, renumitul medic a ținut să-și arate aprecierea pentru medicii și toate cadrele medicale care au avut grijă de ea pe parcursul întregului proces. Totodată, a dezvăluit că privește încrezătoare către viitor.

„M-au operat marțea trecută, imediat după internare; 4 ore! Au eliminat tot răul, care nu era foarte mare, dar era foarte mare pericol de extindere!

Greu de operat, greu de ajuns în zona respectivă, după alte 4 operații! Nu și pentru asemenea minuni de chirurgi de cea mai înaltă clasă, de renume și cu performantțe de excepție! (…)

Astăzi e ziua mea de naștere! Sunt deja acasă și sunt bine, mă pregătesc să merg la treabă în vreo 2 zile.
Vă mulțumesc tuturor pentru tot, inclusiv pentru flori, telefoane și mesaje!” a mai transmis medicul, în cadrul postării.

Vezi și Monica Pop, mărturii cutremurătoare despre cancerul cu care trăiește de ani buni: ”Eu supraviețuiesc…” Ce sfaturi are pentru cei aflați în aceeași situație

Citește și:

Ce flăcău chipeș s-a făcut băiețelul Biancăi Brad! Luca are aproape 17 ani și seamănă leit cu tatăl lui


Vedetele au făcut parada modei la avanpremiera filmului „Elvis”. Iubita lui Florin Ristei, Lili Sandu, Sore, Giulia și Ștefania s-au întrecut în ținute „cool”