Despre Monica (24 de ani) și Dan Bittman (57 de ani) s-a spus că relația lor nu este una recentă, ci că s-a întins pe parcursul a mai multor ani și că Monica este motivul pentru care starul și-a părăsit partenera de viața, după 27 de ani de relație. Mai mult, artistul și-ar fi părăsit domiciliul conjugal la începutul anului pentru a se muta cu frumoasa lui iubită.

Artista a vorbit pentru prima dată despre relația cu Dan Bittman, în emisiunea Acces Direct. Întrebată de Mirela Vaida ce este adevăr și ce nu despre tot ce s-a scris, Ana Odagiu a afirmat:”Cam nimic. La mine nici măcar vârsta. M-au făcut mai tânără. N-am ripostat… Am vrut să stăm departe de chestia asta.

„Mulți oameni au spus: Băi, de ce nu ieșiți să spuneți că nu e adevărat? De ce nu comunicați? Am zis că nu e o idee bună. Și pe mine m-au făcut mai bătrână cu un an. Cică am 25, am 24 încă. Fiecare își face meseria cum poate. Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuții. Am zis că nu e o idee bună și că nu e necesar și vrem să stăm departe de ele”, a spus Monica Odagiu.

Monica Odagiu si Dan BittmanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

„Marea problemă este că ne afectează. Ne sună toată familia, ce-ai făcut, ce se întâmplă, și trebuie să stai să vorbești cu totă lumea și dup-aia trecit de de șocul ăsta și încet, încet te obișnuiești. Dar doare la fel de tare de fiecare dată”, au mai zis surorile Odagiu.

Astfel, Monica a lăsat de înțeles că între ea și Dan Bittman nu a existat niciodată nicio poveste de iubire așa cum s-a scris.

De ce nu s-au căsătorit Dan Bittman și Liliana Ștefan?

Dan Bittman a format un cuplu cu producătoarea și textiera Liliana Ștefan timp de 27 de ani. Cei doi au împreună trei băieți și deși au fost împreună aproape trei decenii ccei doi nu au vrut să meargă în fața altarului, iar Liliana a dezvăluit chiar ea motivul pentru care nu a vrut să devină doamna Bittman.

„Nu vedem verighetă pentru că într-un fel mie mi se pare o dată că e o întrebare venită după foarte mulți ani și este inutil sincer. Adică mi se pare o chestie inutilă. Am văzut foarte mulți oameni cu verighetă care au schimbat-o de câteva ori. Ce am făcut? Adică unde-i adevărul?”, a spus Liliana, într-un interviu pentru Libertatea.ro, completând că niciodată nu s-a văzut mireasă, nici măcar la începutul relației. „Îți spun cu toată sinceritatea că nu mi-am dorit niciodată să fiu căsătorită. La fel ca și cu mersul la evenimente sau la emisiuni. Adică pentru ce? Dacă putem sta foarte bine și așa, ce rost are să schimbăm? Așa am fost eu. Sincer nu m-am gândit niciodată la asta. Mi se pare că am alte priorități, mi se pare o chestie oarecum desuetă”, a mai spus Liliana.

De altfel, în ciuda tuturor zvonurilor despre presupusa relație dintre partenerul ei de viață și frumoasa artistă, Liliana nu a reacționat în niciun fel, ci a preferat să fie în continuare discretă în privința vieții ei private și să nu facă niciun fel de comentariu.

Citește și:

Lidia Buble și-a făcut curaj și a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de Răzvan Simion
Fetița lui Catrinel Menghia a cucerit internetul. Cât de frumoasă este Caroline Leon