Maşina condusă de actriţa Monica Odagiu venea dinspre Calea Victoriei spre Știrbei Vodă. Accidentul a avut loc chiar în dreptul stației STB Luterană. Monica se afla în mașină cu sora ei, Ana Odagiu, și cu iubitul acesteia, actorul Conrad Mericoffer.

„La data de 9 Aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştirbei Vodă. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană, a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei.

Surse judiciare au confirmat pentru News.ro că şoferiţa este actriţa Monica Odagiu. Ea a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabiliri cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Monica Odagiu, prima reacție după ce a accidentat mortal un pieton

Observatornews.ro a publicat prima reacție a actriței: „S-a aruncat în faţa maşinii. A aşteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac şi s-a aruncat în faţa mea”.

„Nu este nimeni de vină, nu a fost un accident din vina Monicăi. S-a întamplat că cineva în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuie. Nu ştiu dacă a fost un act premeditat sau din greşeală”, a spus și Conrad Mericoffer, iubitul Anei Odagiu, sora Monicăi Odagiu.

Șoferiţa a refăcut împreună cu poliţiştii filmul evenimentelor. Din primele cercetări, bărbatul de 35 de ani ar fi traversat neregulamentar. Monica Odagiu a fost testată cu aparatele alcooltest şi drugtest, rezultatele fiind negative la ambele.

Ulterior, Monica a revenit și pe rețelele sociale, vizibil marcată, oferind o explicație urmăritorilor ei.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment.

Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte.

Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, a scris Monica Odagiu, pe Facebook.

Monica Odagiu, alături e sora ei, Ana, a apărut în numeroase emisiuni de televiziune, printre care Te cunosc de undeva și iUmor. Joacă pe scena Teatrului de Comedie, din București, iar în trecut s-a zvonit că ar fi avut o relație cu solistul Dan Bittman.

Citește și: Interviu EXCLUSIV Monica Odagiu: ”Recent, mi-am luat și eu zborul din cuib”

Citește și: Monica Odagiu, primele declarații despre relația cu Dan Bittman

Vezi și: Cum a fost Monica Odagiu fotografiată la plajă! Iubita lui Dan Bittman arată spectaculos

Citește și: Blestemul trupei Compact. Una dintre cele mai iubite formații a fost decimată de 6 decese: boli cumplite, un accident mortal și o crimă șocantă