Monica Lewinsky a întors toate privirile la un eveniment care a avut loc recent, la Teatrul „El Capitan”, din Los Angeles, și care are legătură cu serialul „Impeachment: American Crime Story”. În sezonul al treilea, serialul prezintă o portretizare a aventurii dintre Bill Clinton și Monica Lewinsky. Rolul Monicăi este jucat de actrița Beanie Feldstein, iar cel al lui Bill Clinton, de Clive Owen.

Monica Lewinsky, total schimbată!

La evenimentul din Los Angeles, Monica Lewsinky a afișat o schimbare de look care îi priește. Părul șuvițat în nuanțe arămii și tuns cu breton o face mai tânără, iar rujul aprins îi pune în valoare zâmbetul. Monica a purtat pantaloni roșii și o bluză neagră, cu detalii roșii în zona mânecilor. Nu și-a pierdut deloc șarmul, la aproape 49 de ani, cât va împlini luna viitoare, pe 23 iulie.

Monica-Lewinsk-profimedia-0699237733-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Monica Lewinsky, cea mai cunoscută amantă de la Casa Albă

Monica Lewinsky a devenit cunoscută din cauza scandalului iscat legat de Președintele SUA Bill Clinton, cu care a avut o relație ce a început în 1995, pe vremea când era stagiară la Casa Albă. Acesta a recunoscut că a avut o „relație necorespunzătoare” cu ea. Linda Tripp, funcţionarul public care a dezvăluit relaţia sexuală dintre preşedintele Bill Clinton şi Monica Lewinsky, angajată a Casei Albe, a murit în aprilie 2020, din cauza unui cancer la vârsta de 70 de ani, potrivit BBC. Tripp a înregistrat conversaţiile pe care le-a avut cu Monica Lewisnky, iar acestea au devenit punctul central în procesul de destituire a lui Clinton din 1998. În 1998, când a depus mărturie în procesul lui Clinton, Lewinsky a concluzionat: „Îmi pare cu adevărat rău pentru tot ce s-a întâmplat şi o urăsc pe Linda Tripp”.

Fotografii: PROFIMEDIA

Citește și: Gestul neașteptat făcut de Monica Lewinsky, cea mai cunoscută amantă de la Casa Albă! Cum arată acum bruneta

Citește și: Jeffrey Epstein, afaceristul pedofil care s-a sinucis în închisoare, avea acasă un tablou cu Bill Clinton în rochie | FOTO