Sportiva, în vârstă de 46 de ani, care este de mai multă vreme într-o relație cu Cristi Neacșu, nu a îmbrăcat rochia de mireasă, optând pentru o ținută albastră.

Nu a fost un eveniment monden, cei doi dorind ca alături să le fie doar apropiații.

În aceeași zi, cei doi și-au botezat și băiețelul. “Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi la creştinarea lui Daryus Efrem Vladimir”, a scris Monica Iagăr pe Facebook, postând și o fotografie cu acesta.

Și-au dorit foarte mult un băiețel

Campioana a făcut multe sacrificii pentru a-şi împlini visul, acela de a avea un băieţel. ”Mă numesc Monica Iagăr, cred că toată lumea mă ştie ca sportivă, dar am venit aici să vă povestesc despre ce am făcut şi fac mai departe pentru a deveni mamă.

Probabil că se ştie că am două fetiţe, şi atunci când ai două fetiţe, vrei şi un băiat. Nu contează vârsta, am 46 de ani şi cred că vârsta este cea mai mică poblemă, cel puţin pentru mine. O să spuneţi «da, este sportivă»”, dar nu înseamnă că dacă sunt sportivă, sunt şi sănătoasă. O luptă care durează de doi ani şi sper să fie cu succes”, spunea ea  într-un interviu.

Sportiva nu a anunțat că este însărcinată decât in luna a 8-a. Anterior, ea pierduse o sarcină.

Monica Iagăr a divorțat de Cosmin Cernat în 2009 și și-a găsit liniștea și fericirea în brațele Cristi Neacșu, fost campion la judo. Ea mai are două fete din căsnicia cu Cosmin Cernat, pe Maya, în vârstă de 10 ani și pe Ayana, în vârstă de 16 ani.

Vezi și Monica Iagăr a devenit mămică pentru a treia oară la vârsta de 46 de ani

Citește și: