Aceasta a adus pe lume în urmă cu puțin timp un băiețel perfect sănătos. Ea publicat primele imagini cu micuțul și a dezvăluit că acesta se va numi Efrem.

„Binecuvântat să fii Efrem și bine ai venit la noi acasă. Mami și tati și surorile te iubesc!!!!”, a scris Monica Iagăr în dreptul imaginilor cu bebelușul, publicate pe un cont de socialziare.

În ciuda faptului că are 46 de ani, Monica și-a dorit foarte mult un bebeluș cu partenerul său de viață, Cristi Neacșu. S-a chinuit timp de doi ani să devină din nou mama și a reușit. Monica a dezvăluit în cadrul unui interviu că a visat să aibă și un băiat.

Monica Iagăr mai are două fete cu Cosmin Cernat

De teama că lucrurile nu vor fi în regulă, Monica Iagăr a ținut totul secret până în luna a 8-a, pentru că, din păcate, marea sportivă a mai pierdut o sarcină.

 

Monica Iagăr, a divorțat de Cosmin Cernat în 2009, și și-a găsit liniștea și fericirea în brațele Cristi Neacșu, fost campion la judo. Ea mai are două fete din căsnicia cu Cosmin Cernat, pe Maya, în vârstă de 10 ani și pe Ayana, în vârstă de 16 ani.
Monica Iagăr a făcut dezvăluiri recent într-un itnerviu pentru revista Viva, despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Cristi Neacșu, pe care îl știe de când era studentă.  „Noi cred că am continuat legătura noastră de acum 20 de ani, nu am început nimic acum, așa simt. Ne cunoaștem de pe vremea studenției, dar fiecare dintre noi a urmat alte drumuri, ca în final să mergem împreună pe un drum mai bun și mai frumos. Povestea noastră continuă acum cu un băiețel mult-așteptat și de mine, și de el… Povestea noastră continuă”, a declarat fosta atletă.

 

Citește și: