Și asta, pentru că incendiile de vegetație devin din ce în ce mai periculoase în California și se extind de la o zi la alta.

Din această cauză, aproape 200 de mii de oameni au primit ordin de evacuare. Monica Gabor se află într-o situație similară, pentru că locuința în care locuiește vedeta și fiica ei se află în zona afectată.

Miranda Kerr și soțul ei au fost evacuați

Cele două stau într-o casă de 5  milioane de dolari, alături de iubiul Monicăi, Mr. Pink și de fiul său din prima căsătorie. Românca s-a mutat de aproape doi ani în Malibu, iar din vara anului trecut i s-a alăturat și Irina, fata sa în vârstă de 12 ani. Anul trecut, chiar în aceeași perioadă, statul mic din Statele Unite ale Americii s-a confruntat cu incendii mari de vegetație care a ucis cel puțin 74 de oameni și a distrus 100.000 de hectare, pagubele ridicându-se la zeci de milioane de dolari.

Monica Gabor şi iubitul ei asiatic locuiesc într-o vilă situată în Malibu, în una din  zonele puternic afectate de incendiile de vegetație. Imobilul în care locuiesc Moni şi Mr. Pink, costă aproximativ 5.000.000 de dolari. Reședința are un living uriaș și alte cinci camere, un apartament pentru oaspeți, șeminee, bar, pereți din sticlă, o sală pentru saună și spa, o piscină exterioară, iar la subsol are o vinotecă încăpătoare. Școlile din Malibu și Santa Monica au fost închise.

În aceeași situație se află și celebrul fotomodel Miranda Kerr. La doar două săptămâni de când a devenit din nou mămică, ea și soțul ei, miliardarul Evan Spiegel, au fost nevoiți să-și părăsească casa din Brentwood.

Citește și: