În România, Irinuca a urmat cursurile Liceului Francez ”Anna de Noailles” până în 2018, când s-a mutat la mama ei, în SUA. Apoi a fost înscrisă la o școală din apropierea casei familiei sale, din Malibu, instituție în care Irina s-a remarcat și s-a acomodat repede. Vara trecută, Irina a absolvit un ciclu școlar în America, echivalentul școlii generale de la noi, iar Irinel a publicat, pe Instagram, discursul senzațional susținut acolode fiica lui, în limba engleză.

Monica Gabor și Mr. Pink, lovitură pentru Irinel

Anul acesta a venit rândul Monicăi să se mândrească public cu rezultatele Irinei. Ea a publicat pe rețelele sociale trei diplome care certifică meritele și implicarea Irinei în activitățile școlare. Pe lângă acestea, Moni a mai publicat câteva poze cu frumoasa ei fiică, dar și o imagine în care apare alături de soțul ei, Mr. Pink. Poza este mai veche, dar mesajul care o însoțește e ca un pumnal în inima lui Irinel, care se topește de dorul fiicei lui. „Părinți mândri”, a scris Monica. De altfel, și ea își asumă rolul de mamă pentru fiul milionarului chinez, cu care are o relație de mai bine de 10 ani. Antony și Monica sunt foarte legați și petrec mult timp împreună.

irina-columbeanu-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Nu se mai ascund! Monica Gabor, gest tandru, în public, cu Mr. Pink. Detaliul care dovedește cât de mult o răsfață milionarul chinez

Citește și: Câți bani a câștigat Monica Gabor din reality show-ul cu Irinel Columbeanu. Cât îi intra săptămânal în cont