Mulți au spus că Monica Gabor este ținută din scurt de Mr Pink și în casa ei din Malibu e ca într-o colivie de lux, în care nu are libertatea pe care și-ar dori-o. Fosta doamnă Columbeanu nu a făcut comentarii pe seama acestor zvonuri, însă noile imagini postate de ea pe rețelele de socializare par să le infirme.

Fosta scorpie de la Izvorani a petrecut Halloweenul alături de câteva prietene. Ele s-au costumat și au ieșit în club, iar ținuta Monicăi este una destul de îndrăzneață. Ea a îmbrăcat o rochie de piele, neagră, foarte scurtă, sexy și decoltată. În picioare a purtat cizme lungi, mulate, părând o amazoancă. În imaginile postate pe Instagram nu apare și Mr. Pink, dar bruneta pare să se simtă foarte bine.

Monica Gabor a petrecut o lună departe de Mr Pink și a locuit în Dubai, la sora ei, și toată lumea a scris că ea s-ar fi despărțit de milionarul chinez, mai ales că fosta doamnă Columbeanu a șters toate pozele cu acesta de pe rețelele de socializare.

monica a petrecut in clubSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Dar bruneta nu a rezistat prea mult departe de el și s-a întors în Malibu, SUA, la Mr Pink. Fosta scorpie de la Izvorani a refuzat să facă declarații despre problemele dintre ea și Mr Pink, însă se pare că cei doi se înțeleg acum mai bine ca oricând. Cel puțin asta arată imaginile pe care Monica le-a tot publicat de când s-a întors acasa. Ea s-a pozat în casa lor din Malibu, alături de pisica lor, dar și în sala de fitness, iar în mod neașteptat a făcut publică și o imagine cu Mr Pink. Se pare că ei au petrecut o duminică în familie alături de Irinuca și fiul milionarului și s-au distrat jucându-se baschet sau ping pong sau diverse activități.

Monica l-a pozat pe soțul ei, în timp ce acesta aruncă la coș alături de fiica brunetei și de fiul lui, arătând că ei formează încă o familie. Reședința lor valorează peste cinci milioane de dolari și are un living uriaș și cinci camere, un apartament pentru oaspeți, mai multe șeminee, un bar, pereți de sticlă, o sală pentru saună și spa, piscină interioară și o vinotecă, la subsol.

Citește și:

La 9 luni de la moartea soțului ei, Lynda Carter este încă răvășită

Eliza și Cosmin Natanticu au explicat de ce nu și-au recunoscut gestul cu care au supărat-o pe Patrizia în Asia Express