Monica Gabor s-a bucurat, în weekend, de un picnic, pe plajă în Malibu, la malul Oceanului, alături de familia ei din SUA. După seara plăcută și relaxantă lângă familia ei, Monica și-a făcut imediat bagajele, a lăsat-o acasă pe Irinuca cu Mr. Pink și cu fratele ei vitreg, Anthony, și a plecat la un drum lung cu avionul, până în Dubai, să-și vadă sora, Ramona Gabor.

Se pare că Monica s-a implicat și ea în în afacerea surorii ei, Gabor Prive, și și-ar fi lansat colecția de parfumuri împreună, fapt pentru care a mers la Dubai să-i dea o mână de ajutor. Cele două surori s-au fotografiat imediat ținându-se în brațe și ce-i drept par mai fericite ca oricând acum că sunt împreună. Ele chiar au și ieșit la un restaurant luxos să sărbătorească revederea, alături de câteva prietene.

Moncia-si-Ramona-au-sarbatorit-revedereaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Ramona a vrut să se mute alături de sora ei, în America, însă pandemia i-a dat planurile peste cap, fapt pentru care a decis să profite de timpul în Dubai și să-și împlinească visul de a-și crea propria colecție de parfumuri și de produse de îngrijire.

„Crescând într-un oraș din nord-estul României, nu am știut niciodată ce-mi doresc în viață, știam doar că vreau mai mult. Acum, mai mult e diferit pentru fiecare dintre noi, dar sunt recunoascătoare pentru că tot timpul am fost condusă de determinare și persistensă să-mi creez lumea pe care o iubesc. În prezent lucrez la lansarea unei lini de produse de îngrijire a pielii și la o linie de parfumuri. (…) Abia aștept să vă arăt produsele finale”, a anunțat Monica.

„Business-ul se va numi I AM GABOR. Este un proiect de suflet și vreau să îmi dedic, la un moment dat, tot timpul pentru a-l face un brand de succes.”, a povestit Ramona în cadrul unui interviu recent.

Citește și:

Cine este singura femeie pe care Zannidache a iubit-o, dar i-a frânt inima? A fost înşelat de iubită

Recunoști vedeta noastră? ”Am fost amărât rău…”