Cel care i-a dat de gol a fost chiar tatăl Monicăi, Emil Gabor. Acesta are probleme mari de sănătate și a dezvăluit într-un interviu că fiica lui nu paote să vină deocamdată la el pentru că nu poate călători, întrucât nu i-au ieșit actele, după căsătorie.

“Monica nu a putut veni în ţară, nu a putut ajunge că sunt nişte legi la americani. Îi trebuie acte definitive şi încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum”, a declarat bărbatul pentru Ciao.

Monica Gabor şi Mr. Pink ar fi devenit de curând soţ şi soţie în faţa ofiţerului Stării Civile din California, unde locuiesc.

dintre Monica Gabor și Mr. Pink au început să formeze un cuplu  în urmă cu aproape 10 ani, după ce ea a părăsit România pentru Statele Unite ale Americii. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce a divorțat de Irinel Columbeanu și a pierdut la acea vreme lupta pentru custodia Irinucăi, fiica pe care o are cu afaceristul de la Izvorani. Relația dintre brunetă și miliardarul asiatic a fost mult timp secretă.

 

În vârstă de 32 de ani, Monica pare foarte fericită alături  Mr. Pink, pe numele real Poe Qui Ying Wangsuo – nume de familie pe care românca îl are acum, după căsătoria cu acesta.

 

„Numele lui nu este relevant nici măcar pentru mine. Mult mai important este cum ne tratăm unul pe celălalt, respectul. Am învățat din experiențele anterioare că este cel mai înțelept să ținem doar pentru noi datele personale. Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil. Știu că pare incredibil, dar chiar acesta este numele lui – Lhamo. Și mie mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu acest nume; de fapt, lui nu mă adresez niciodată cu acest apelativ. Suntem un cuplu că oricare altul, ne manifestăm fiecare precum orice persoană care iubește, suntem plini de sperantă că vom reuși să trecem peste toate barierele că să fim impreună pentru totdeauna”, a declarat Monica Gabor într-un interviu pentru  revista Tabu, în urmă cu ceva timp.

Emil Gabor trăieşte singur, departe de cele 3 fiice ale sale,  și se luptă cu problemele  mari de sănătate, din cauza accidentului de acum 10 ani, când i-a căzut un lemn mare pe spate. Acesta a dezvăluit pentru Ciao că a fost internat două săptămâni de zile în spital, și abia mai paote sta în picioare.

CItește și: