Fosta scorpie de la Izvorani se pare că este iar o femeie singură. Deși părea extrem de fericită alături de milionarul chinez și ducea o viață fără lipsuri în vila acestuia din Malibu, se pare că aceștia și-ar fi spus Adio. Și asta, la doar câteva luni după ce au devenit soț și soție. Drept dovadă stau imaginile de pe pagina de Instagram a fostei doamne Columbeanu, care a publicat imagini doar cu ea și a șters toate fotografiile vechi în care apărea cu Mr Pink sau cu fiul lui, detaliu observat imediat de fani.

Mai mult, ea a petrecut câteva zile într-o destinație preferată de vedete, în Mykonos, Grecia, cu sora ei, Ramona, unde s-au distrat de minune. Însă, ulterior nu s-a întors în SUA, ci se pare că Monica s-a mutat în Dubai, la sora ei.

Monica-Irina-si-Mr.-PinkSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Monica Gabor părea că se înțelege foarte bine cu Mr Pink, cu care s-a și căsătorit în mare secret, anul trecut, iar cei doi își creșteau copiii împreună și păreau foarte fericiți. Așa cum băiețelul lui Mr. Pink era foarte atașat de Monica și Irinuca părea să-l placă foarte mult pe tatăl ei vitreg. Monica se pare că va renunța la slujba de profesoară din SUA pentru a se lansa în afaceri.

Monica Gabor vrea să fie o femeie independentă din punct de vedere financiar. Vedeta vrea să se lanseze, singură, în afaceri și speră să dea lovitura. După ce și-a făcut împreună cu sora ei un brand cu produse de beauty, acum are în plan să-și deschidă propria afacere în domeniul băuturilor răcoritoare, precum are și Mr Pink. Vedeta a înregistrat compania pe numele ei în urmă cu patru ani, dar a tot amânat începerea activității.

”Mom Shake LLC” este o societate cu răspundere limitată înregistrată la Secretariatul de Stat California chiar de Monica Gabor, potrivit Wowbiz.

Citește și:

Victoria Răileanu, Micky din ”VLAD”, confesiuni după divorț

Mihai Albu iubește din nou: ”Am pe cineva în viața mea. Aș putea să mă recăsătoresc”