Monica Gabor a ales să nu face declarații pe marginea articolelor apărute în presă despre despărțirea ei de milionarul chinez, Mr Pink. A preferat să păstreze discreția și a publicat doar imagini sugestive din casa milionarului. Însă, aceasta a rupt acum tăcerea și a reușit să închidă gurile tuturor.

Fosta doamnă Columbeanu a publicat pe Instastory două imagini prin care a reușit să pună punct tuturor zvonurilor despre o posibilă despărțire între ea și Mr Pink.

monica zvonuriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Prima imagine e una cu un citat sugestiv: „Să fii stilat e atunci când ai multe de spus, dar alegi să rămăi tăcut în fața proștilor”, iar a doua imagine este cu Monica, care radiază la brațul milionarului chinez.

Monica Gabor și Mr. Pink s-au afișat împreună, braț la braț, la un eveniment exclusivist din Los Angeles. Cei doi, care formează un cuplu de 10 ani, au fost văzuți la o expoziție de artă și la o cină, în compania unor prieteni.

Imaginea vorbește de la sine despre relația pe care cei doi o au în prezent și dovedește că cei doi sunt încă un cuplu solid și fericit. Fotografia a fost postată pe contul de Instagram al agenției de marketing FAME by Sheeraz. Compania e deținută de Sheeraz Hasan, antreprenorul care se ocupă de imaginea unor vedete precum Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Ace Family, Justin Bieber, Selena Gomez și Zendaya.

Monica Gabor și Mr. Pink au stat unul lângă celălalt și la cina pe care au luat-o într-un restaurant de pe bulevardul Rodeo Drive din Beverly Hills.

Zvonurile potrivit cărora cei doi s-au despărțit au fost alimentate în vara acestui an de faptul că Monica și-a șters toate pozele cu Mr. Pink de pe rețelele sociale și a petrecut o lună de parte în Malibu, la sora ei în Dubai, cu care a fost și într-o vacanță în Grecia.