Zvonurile că Monica s-a despărțit de Mr. Pink au apărut la sfârșitul lunii iulie după ce fosta scorpie de la Izvorani a șters toate pozele cu ea și milionarul chinez de pe rețelele de socializare, cât și cu fiul acestuia, iar un prieten apropiat a confirmat despărțirea.

Ea a petrecut o lună departe de soțul ei, bucurându-se de o vacanță în Grecia, alături de sora ei, și apoi a petrecut timp cu surorile ei în Dubai. În cele din urmă nu a mai rezistat și s-a întors în confortul vilei de lux din Malibu, unde locuiește de 10 ani alături de milionar și de fiul acestuia, dar și alături de fiica ei, Irinuca.

moni in malibuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Monica Gabor nu se mai ferește și a făcut publice acum pe Instastory imagini din casa milionarului. Aceasta le-a arătat fanilor cum își petrece o zi acasă. Astfel, ea a pozat faptul că s-a bucurat de un picnic în familie și a făcut brownie pe care l-a tăiat în patru, dovada că e iar lângă Pink, fiica ei și fiul milionararului.

Apoi ea a pus imagini cu fiul lui Mr Pink, la un carnaval, dezvăluit că fiica ei, Irinuca, face voluntariat acolo, fiind extrem de mândră de ea.

Mai mult, fosta doamnă Columbeanu a publicat pe Instastory un filmuțel cu Mila Kunis și Ashton Kutcher care fac glume pe seama faptului că tabloidele din SUA scriu despre ei că s-au despărțit. Astfel, Monica a vrut să lase de înțeles că ea, de fapt, nu a fost despărțită de Mr. Pink, așa cum s-a scris.

Fiul lui Mr Pink pare cel mai fericit că își petrece timpul cu Monica, iar aceasta radiază de fericire.

Vila în care Moni locuiește cu Mr. Pink este evaluată la 3.5 milioane de dolari şi are vinotecă, saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu şemineu, baie complet albă, cu mobilă din lemn masiv, piscină înconjurată de palmieri.