Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink și a vrut să înceapă o viață nouă în Dubai, alături de sora ei, Ramona, care e stabilită acolo de 10 ani. Însă, nu a putut să stea departe de milionarul chinez și s-a întors în brațele lui.

Milionarul Paul Mantea, cel care a ajutat-o pe fosta doamnă Columbeanu atunci când s-a mutat în America, a vorbit despre despărțirea dintre „fosta scorpie de la Izvorani” și Mr. Pink, într-un interviu pentru playech.ro.

”Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații”, a declarat Paul Mantea pentru Playtech.

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr Pink. Tatăl ei a fost cel care a dat-o de golSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Deși se poza fericită alături de sora ei, cu care a mers și în vacanță în Grecia, Monica a cedat în cele din urmă și s-a întors în vila de lux din Malibu, unde locuiește de 10 ani.

Monica Gabor nu se mai ferește și a făcut publice acum pe Instastory imagini din casa milionarului. Aceasta le-a arătat fanilor cum își petrece o zi acasă. Astfel, ea s-a pozat în timp ce face exerciții, alături de mesajul: „Mai bine mai târziu decât niciodată”.

Ea a vrut să facă public și faptul că și-a reluat activitățile de femeie măritată și de mamă. Monica a dezvăluit că a gătit, arătând o farfurie pregătită pentru fiica ei, Irinuca, care se află cu ea în Malibu.

„Am făcut asta pentru fiica mea, Irina”, a scris Monica pe poză.

De când s-a întors în Malibu, Monica s-a mai fotografiat și alături de fiul lui Mr Pink, care părea extrem de fericit că își vede iar mama vitregă, dar a pus poze pe Instastory și din grădina casei sale.

Vila în care Moni locuiește cu Mr. Pink este evaluată la 3.5 milioane de dolari şi are vinotecă, saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu şemineu, baie complet albă, cu mobilă din lemn masiv, piscină înconjurată de palmieri.

Citește și:

S-a aflat cine este noul iubit al Cristinei Ciobănașu. Cine e tânărul care i-a furat inima?

Gabriela Prisăcariu naște în câteva zile. Cât cântărește bebelușul și câte kilograme a luat soția lui Dani Oțil în sarcină