Fosta doamnă Columbeanu era decisă să înceapă o viață nouă în Dubai, alături de sora ei, dar se pare că nu a putut să stea departe de familia pe care o are în Malibu și s-a întors în SUA. Dacăa ezitat să facă declarații pe marginea despărțirii, Monica a vrut acum să lămurească lucrurile și nu se mai ferește. Ea a pus pe Instastory o imagine cu fiul ei vitreg, băiatul lui Mr. Pink, Antony. Imaginea este adorabil, iar micuțul pare extrem de fericit că mama lui vitregă s-a întors acasă.

Monica Gabor si fiul vitregSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Monica Gabor a lăsat de înțeles că s-a despărțit de Mr. Pink după ce a șters toate imaginile cu acesta și cu fiul lui de pe pagina ei de Instagram, iar uletrior un prieten apropiat a confirmat despărțirea. Imediat după ce Irinuca a absolvit școala, fosta scorpie de la Izvorani și-a făcut bagajele și a plecat din vila din Malibu a acestuia.

Citește și:

Prima declarație după ce s-a aflat că Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink: „Da, e adevărat”

Ce interdicții avea Monica Gabor în timpul relației cu Mr. Pink. Avea lux, dar ce folos…

Gestul făcut de Monica Gabor după ce s-a despărțit de Mr. Pink

Ea s-a bucurat de o vacanță în Grecia, iar apoi s-a mutat la sora ei în Dubai, unde cele două se ocupă de afacerea lor cu produse de beauty, pe care o promovează des pe rețelele de socializare. Deși nu a făcut nicio declarație despre despărțirea de Mr. Pink, milionarul Paul Mantea, românul care a ajutat-o pe Moni la începutul ”aventurii” sale din America, a confirmat în exclusivitate pentru playtech.ro că cei doi nu mai formează un cuplu.O sursă apropiată vedetei a lăsat de înțeles că Monica trăia într-o colivie de lux, iar soțul ei îi monitoriza fiecare mișcare și îi punea numeroase interdicții.

”Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui.Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, a mărturisit pentru playtech.ro o persoană apropiată vedetei.

Mr. Pink obișnuia să-i facă destule surprize. De multe ori, când Moni se plângea de singurătatate, pentru că el nu-i permitea să primească vizite, în vila sa, iubitul asiatic avea un mod original de a acționa. ”Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge.

Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România.

După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a mai spus aceeași sursă.

Citește și:

Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Ciprian Marica: ”El nu mă arăta lumii!”. Ce-i mai reproșează vedeta

Replica lui Mario Fresh după ce au apărut imagini cu el și o tânăra misterioasă. Mesajul postat de artist