„Bună dragii noștri, în legătură cu miile de mesaje pe care le-am primit de la voi legate de ce are Irina Columbeanu la ochi, fetița noastră a fost diagnosticată cu salazion. Din octombrie 2017 atât eu cât și tatăl ei am tot încercat să îi găsim un tratament care sa o vindece de această afecțiune. Din păcate nimic nu a rezolvat problema, doar a atenuat-o temporar.  Pe scurt, fetița noastră de 11 ani are acum nevoie de operație. Acum încercăm din răsputeri să găsim un chirurg din Statele Unite sau România care să îi îndepărteze chisturile. Dorim să vă spunem și vouă prin ce trecem și să vă rugăm din suflet, dacă aveți informații despre un doctor foarte bun care ar putea sa o opereze pe fetița noastră de salazion scrieți-ne fie la comentarii fie dați-ne mesaje în privat. Vă mulțumim că vă pasă! Vă rog distribuiți!”, este mesajul disperat al Monicăi Gabor, postat pe pagina sa de Facebook.

 

Citește și: Ce soție frumoasă are Mircea Radu. Motivul pentru care prezentatorul TV o ține departe de atenția presei

Ce este salazionul?

Irina Columbeanu, în vârstă de 11 ani,  are salazion, o inflamație cronică a glandelor sebacee Meibomius, prezente la nivelul marginii palpebrale, care apare în urma obstrucției canaliculelor excretorii glandurale. Se manifestă  prin apariția unei formațiuni chistice tumorale (benigne), de mici dimensiuni, situate pe marginea pleoapelor. Acesta apare mai frecvent după un orjelet sau la pacienții cu blefarită cronică. Salazionul poate să apară la orice vârstă.

Monica Gabor susține că se simte pierdută, pentru că atât ea, cât și primul soț au tot căutat un chirurg bun care să o opereze pe fata lor în România sau în SUA, însă, deocamdată nu au reușit să găsească. Astfel, ea a cerut ajutorul fanilor din lumea întreagă pe o rețea de socializare, iar apelul său nu a rămas fără ecou și a primit mai multe recomandări, atât din România, SUA, China, Austria sau Italia.

Citește și: