Deși în ultimele luni a preferat să stea departe de rețelele de socializare, Monica Gabor și-a surprins fanii cu noi imaginii cu ea și fiul lui Mr. Pink, pe care îl considera deja băiatul ei. Micuțul este foarte atașat de româncă.

Monica a postat două imaginie alături de băiat, alături de mesajul: „T-I-M-P este cum copiii noștri silabisesc dragoste”.

monica-si-fiulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Monica Gabor se înțelege foarte bine cu Mr Pink, cu care s-a și căsătorit înmare secret, iar cei doi își cresc copiii împreună. Așa cum băiețelul lui mr. Pink este atașat de Monica și Irinuca pare să-l placă foarte mult pe tatăl ei vitreg. Monica a dezvăluit recent cât de talentată este fiica ei și a făcut publice mai multe tablouri pictate de Irina, care seamănă perfect cu mama ei.

Mai mult, Irinel Columbeanu și-a lăudat recent fosta soție și a dezvăluit cu ce se ocupă Monica în SUA,

„Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. (…) Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: Am venit acasă și am jumulit-o eu. Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele”, a povestit Irinel Columbeanu la Prima Tv.

Tot Irinel Columbeanu a mai spus că se înțelege foarte bine cu iubitul Monicăi Gabor și că este mulțumit de faptul că Irinuca primește o educație aleasă.

„Este un om onest, mi-am dat seama din 2016. Și acum îmi dau seama de asta uitându-mă la fiica mea, la educația pe care o primește”, a mai precizat Irinel Columbeanu.

Citește și:

Oana Roman, amănunte despre starea mamei ei, Mioara Roman: ”Lumea mă acuză că am internat-o la azil”

Anunțul făcut de Meghan Markle despre nașterea fetiței ei