O vreme s-a căutat, iar în final Monica Gabor și-a găsit rostul și norocul în America. De ceva vreme formează un cuplu cu afaceristul asiatic Mr. Pink, și el părintele unui copil.

Monica a devenit o prezență tot mai discretă, s-a apucat de gătit și e mamă cu normă întreagă atât pentru băiatul partenerului ei, cât și pentru fetița ei, Irina, aflată și ea în SUA.

Monica-si-fiica-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Într-o intervenție la Antena Stars, fostul model a vorbit despre viața sa prezentă și trecută și despre cei doi bărbați din existența ei, actualul și fostul. Pare împăcată atât cu prezentul, cât și cu trecutul.

”Sunt foarte fericită pentru viața pe care o am aici. Îl apreciez foarte mult pe omul din viața mea. Consider că mi-a adus multă schimbare în bine”, a spus ea despre Mr. Pink.

”Și pe omul care a fost în viața mea înainte. Și el m-a ajutat foarte mult și doar cu acești oameni am reușit să devin ceea ce sunt astăzi și le mulțumesc”, a spus Monica Gabor, fătă ranchiună și păarcă tranformată peste noapte într-o femeie matură și înțeleaptă.

Vezi și Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr Pink. Tatăl ei a fost cel care a dat-o de gol

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Codin Maticiuc: ”M-am maturizat direct proporțional cu vârsta!”

A fost acuzat că nu îi pasă de fosta soție, Andreea Bălan, care trece prin clipe grele, la spital. George Burcea spune cum stau în realitate lucrurile