Tatăl ei a dat-o de gol, anul trecut, că s-ar fi mărit în mare secret cu celebrul om de afaceri și că este foarte fericită alături de el și fiul său, Anthony, pe care Monica îl iubește ca pe băiatul ei. Mai mult, de anul trecut, și Irinuca s-a mutat la mama ei și este, de asemenea, foarte apropiată de noul partener al Monicăi.

Cu toate acestea, Irinel Columbeanu a vorbit despre Monica într-o emisiune de la Kanal D. Întrebat dacă s-a gândit să-i ceară bani Monicăi Gabor, mai ales că este căsătorită cu milionarul Pink, fostul milionar de la Izvorani a afirmat că Monica Gabor nu ar fi căsătorită cu Mr Pink.

”Monica nu este căsătorită cu cine ați spus dv. Dar, căsătorită sau nu, nu m-am gândit niciodată la varianta unui colac de salvare de sex feminin”, a spus Irinel Columbeanu.

Monica-Gabor-si-irinuca-par-foarte-fericita-in-SUASeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Probabil deranjată de afirmația fostului ei soț, Monica a decis să rupă tăcerea și a spus adevărul despre relația ei cu Mr Pink. Mai exact, ea a făcut publice mai multe imagini de Crăciun alături de Mr Pink, Irinuca și Anthony din ziua de Crăciun, în care cei patru par foarte fericiți și se comportă ca o familie adevărată. Însă, ceea ce a atras atenția tuturor a fost schimbul de mesaje dintre Monica și sora ei, Ramona, în care a lăsat clar de înțeles că ea și Mr Pink sunt căsătoriți.

„Crăciun fericit, ❤️❤️❤️ vă iubesc ”, le-a scris Ramona, iar Monica i-a răspuns imediat dezvăluind astfel relația și dintre sora ei și Mr Pink, căreia îi spune cumnată. „Și noi te iubim draga noastră surioară, mătușă și cumnată”, i-a spus Monica.

Așadar, Monica a confirmat, în sfârșit, că a mers iar în fața altarului alături de milionarul asiatic, pe numele real Poe Qui Ying Wangsuo.

Ce se întâmplă, de fapt, cu fata lui Irinel Columbeanu? Decizia luată de Monica Gabor

Citește și:

Andreea Marin se mărită? Răspunsul neașteptat al vedetei

Cum a reacționat Ionela Prodan când a aflat că Anamaria Prodan și-a pierdut casa la jocurile de noroc? Iată ce i-a spus fiicei sale