Fosta scorpie de la Izvorani a refuzat să facă declarații despre problemele dintre ea și Mr Pink, însă se pare că cei doi se înțeleg acum mai bine ca oricând. Cel puțin așa arată noile imagine postate de Monica Gabor. Ea s-a pozat în casa lor din Malibu, alături de pisica lor, dar și în sala de fitness, iar în mod neașteptat a făcut publică o imagine cu Mr Pink. Se pare că ei au petrecut o duminică în familie alături de Irinuca și fiul milionarului și s-au distrat jucându-se baschet sau ping pong sau diverse activități.

Monica l-a pozat pe soțul ei, în timp ce acesta aruncă la coș alături de fiica brunetei și de fiul lui, arătând că ei formează încă o familie.

Irinuca-alaturi-de-Monica-si-Mr-PinkSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Monica Gabor se află în Malibu. Locuiește în vila lui Mr. Pink

Este pentru prima dată când vedeta a postat imagini Mr. Pink, de când s-a zvonit că s-au despărțit. Reședința valorează peste cinci milioane de dolari și areun living uriaș și cinci camere, un apartament pentru oaspeți, mai multe șeminee, un bar, pereți de sticlă, o sală pentru saună și spa, piscină interioară și o vinotecă, la subsol.

Zvonurile că Monica s-a despărțit de Mr. Pink au apărut la sfârșitul lunii iulie după ce fosta scorpie de la Izvorani a șters toate pozele cu ea și milionarul chinez de pe rețelele de socializare, cât și cu fiul acestuia, iar un prieten apropiat a confirmat despărțirea.

Ea a petrecut o lună departe de soțul ei, bucurându-se de o vacanță în Grecia, alături de sora ei, și apoi a petrecut timp cu surorile ei în Dubai. În cele din urmă nu a mai rezistat și s-a întors în confortul vilei de lux din Malibu, unde locuiește de 10 ani alături de milionar și de fiul acestuia, dar și alături de fiica ei, Irinuca.

Citește și:

Lidia Buble și-a adus în România iubitul cubanez. Cum s-au fotografiat cei doi?

Andreea Răducan a împlinit 38 de ani! Cum a răsfățat-o soțul ei, de ziua de naștere