Cum a ajuns în Dubai, Monica a vrut să imortalizeze imediat momentul și a făcut publice imagini cu sora ei, care a primit-o cu flori, cadouri, fructe și dulciuri. Mai mult, în imagini Ramona îi face Monicăi turul unui apartament de lux, loc ce îi va deveni casă în perioada următoare, dotat cu un living imens și o bucătărie complet mobilată și utilată. Cel puțin așa lasă de înțeles cele două surori.

Monica Gabor s-a despărțit iar de Mr. Pink?

Ramona Gabor si MonicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Fosta doamnă Columbeanu a făcut ulterior publică și o imagine într-un local de lux în Dubai, în care apare alături de sora ei, amândouă fiind îmbrăcate extrem de elegant. „Surorile au grijă una de cealaltă, veghează una asupra celeilalte, se alină una pe cealaltă și sunt alături una de cealaltă la bine și la rău. Ramona Gabor tu este surioara mea mai mică perfectă și sunt mândră de tine”, este mesajul care însoțește fotografia și care i-a emoționat imediat pe fani. .

Cele două surori par foarte fericite împreună, după cum a dezvăluit chiar Monica. „Dar mereu, mereu, când suntem împreună zâmbim”. Însă, mulți fani s-au întrebat dacă nu cumva Monica s-a despărțit iar de Mr Pink, având în vedere- mesajele emoționante, dar și faptul că și-a luat un apartament doar pentru ea. În vara anului trecut, ea a venit și a stat o lună de zile cu sora, după ce s-a aflat că s-ar fi despărțit de Mr. Pink. Cele două s-au bucurat de timpul petrecut împreună și chiar au mers împreună în vacanță în Grecia, însă în cele din urmă Monica s-a întors în brațele lui Mr. Pink, în casa lor din Malibu.

De data aceasta, se pare însă că Monica a venit cu treabă, implicându-se și ea în afacerea cu parfumuri a Ramonei, Gabor Prive.

Monica Gabor a lăsat de înțeles, vara trecută, că s-a despărțit de Mr. Pink după ce a șters toate imaginile cu acesta și cu fiul lui de pe pagina ei de Instagram, iar uletrior un prieten apropiat a confirmat despărțirea. Imediat după ce Irinuca a absolvit școala, fosta scorpie de la Izvorani și-a făcut bagajele și a plecat din vila din Malibu a acestuia. Multe detalii despre relația lor a ieșit atunci la iveală, însă în cele din urmă cei doi au reușit să-și rezolve probleme și Monica s-a întors în brațele lui.

Vezi şi mâncăruri tradiționale pe care să le încerci când ești în Dubai, precum şi reguli de bună purtare în Dubai ca turist!