Monica Gabor are o relație strânsă cu surorile ei, Ramona și Alina, mai ales după ce destinul a făcut să râmână singure pe lume, după moartea părinților lor. Așa că acum sunt mai unite ca niciodată. Ramona Gabor și-a exprimat public dragostea pentru Monica, într-o postare emoționantă, cu dedicație specială. Monica a împlinit 35 de ani pe 8 ianuarie, iar Ramona a făcut un colaj cu poze din familia lor, pe care l-a publicat pe Instastory.

Monica Gabor a împlinit 35 de ani. Surpriza emoționantă din partea Ramonei

„Dragostea mea, sufletul meu, inima mea. Aduci atâta bucurie în familia noastră și sunt veșnic recunoscătoare că te am nu doar ca soră, ci ca și cea mai bună prietenă. Te iubesc foarte, foarte mult. Îmi este dor de tine cum nu-ți imaginezi. La mulți ani fericiți!”, este mesajul emoționant al Ramonei Gabor. Cele două surori Gabor, una stabilită în Dubai și alta în SUA, nu se văd atât de des pe cât și-ar dori, așa că dorul dintre ele este permanent. În pozele publicate de Ramona apare și sora cea mare, Alina, care a rămas să locuiască în România, cu familia ei.

Ramona și Monica GaborSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cum au rămas orfane surorile Gabor

Vara trecută, surorile Gabor s-au întâlnit toate trei în România. Fetele s-au reunit și de dor, dar au mai avut un motiv trist, parastasele părinților. Chiar dacă locuiesc peste mări și țări, Ramona, Monica și Alina au făcut tot posibilul să organizeze parastele părinților, așa cum cer orânduielile bisericești. Veronica Bulai a murit pe 22 august 2013, în timp ce se afla într-o excursie în zona localităţii Polovragi. Pe drumul forestier de pe Cheile Olteţului, o bucată de stâncă s-a desprins de pe un versant și a lovit-o mortal, în cap. Emil Gabor a murit în iunie 2020, în urma unui infarct.

Citește și: Surorile Gabor și-au dat întâlnire în România. Imagini din vacanța pe care Monica și Ramona o petrec cu sora cea mare

Citește și: Surorile Gabor, întâlnire în raiul milionarilor. Ramona și Monica își etalează ținutele și accesoriile la o cină de afaceri