Postând o serie de filmulețe și imagini pe pagina sa, Monica Gabor lasă să se înțeleagă că tocmai a urmat o serie de proceduri estetice la o clinică de lux din California.

„Am primit tratamnt VIP #lanouvellespa, #coolsculpting, #allerganaesthetics”, a scris fosta doamnă Colombeanu în primele imagini publicate pe Instastory, pentru ca apoi să posteze o imagine cu abdomenul său extrem de tonifiat.

În următoarele imagini, Monica Gabor le arată fanilor că a fost răsfățată de Irinuca și băiețelul lui Mr Pink cu un mic dejun frugal dar sănătos, dar și cu un buchet de trandafiri lăsat în fața camerei.

moniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

CoolScolpting, procedura acuzată de Linda Evanghelista de coșmarul mutilării sale

#coolsculpting și #allerganaesthetics, două dintre etichtele folosite în postarea sa de Monica Gabor, sunt folosite însă și de fostul top model internațional Linda Evanghelista în postările în care explică modul în care procedurile estetice au mutilat-o pe viață, făcându-i traiul un adevărat coșmar în ultimii 6 ani.

Linda Evanghelista susține că terapia CoolSculpting – o procedură populară de „înghețare a grăsimii”, aprobată de FDA, care a fost promovată ca o alternativă neinvazivă la liposucție – „a deformat-o pentru totdeauna” și „a desfigurat-o brutal”.

Ea a povestit recent într-un interviu acordat revistei People că efectele procedurii au apărut în mai puțin de trei luni de când a început ședințele: i-au aparut umflături, gâlme de grăsime, pe coapse, în zona sutienului și a bărbiei, chiar în zonele în care și-ar fi dorit să slăbească. Însă, dimensiunile în loc să scadă au început să crească.

Drept urmare, Linda a dat în judecată compania Zeltiq Aesthetics Inc., care a pantentat procedura, cerând despăgubiri de 50 de milioane de dolari.

Monica Gabor, viață de lux în America alături de Mr. Pink

Fosta scorpie de la Izvorani trăiește o viață de lux în Malibu, într-o vilă impunătoare alături de iubitul ei Mr Pink, Irinuca și băiețelul iubitului său, Anthony, pe care-l consideră ca băiatul ei.

Chiar dacă anul trecut s-a zvonit că cei doi s-ar fi separat, se pare că relația lor este în continuare una armonioasă.

Citește și: Linda Evangelista, primele imagini cu corpul deformat de procedurile estetice: „Nu mă mai ascund”

xMonica Gabor și fiica ei s-au pozat ca două fotomodele într-un avion privat. Irinel Columbeanu a reacționat imediat