”Aşa-s băieţii”, „Zăpăceşte-mă” şi „Toate fetiţele, mâinile sus” erau câteva dintre hiturile care le-au adus celebritatea. Deși au prins foarte bine la public, trupa s-a destrămat la scurt timp.

Dacă despre Raluca Blejușcă (35 de ani) sau Raluca Angels, cum i se spunea, se știe că de 16 ani este căsătorită cu un bărbat care o iubește necondiționat și cu care are cinci copii: Serafim (14 ani), Casian (12 ani), Emilian (7 ani), Maria (10 ani), dar și Anastasia (5 ani), iată ce face în prezent cealaltă componentă a trupei, Monica Ene.

Cântăreața a declarat pentru Click! că s-a înscris la o școală postliceală de asistente medicale și că în viitorul apropiat și-ar dori să lucreze în acest domeniu, pentru că își dorește stabilitate financiară.

„Vreau să fac o schimbare în viața mea, una bună, care să îmi confere liniște. Sunt în primul an la școala de asistente medicale.

Mă gândeam de mult timp să fac asta, dar anii tinereții mă trăgeau spre altceva. Mama, bunica, sora mea au lucrat în spitale și nu sunt străină deloc de acest domeniu. Am ajuns la o vârstă, la o înțelepciune aparte și am realizat că toate în viață trec.

Am mari emoții când o să trebuiască să pun totul în practică și asta o să se întâmple din luna decembrie a acestui an. O să începem practica în curând și mă gândesc cu mari emoții la acest lucru. Îmi este foarte frică să nu fac ceva greșit la spital, pentru că eu sunt un om foarte empatic și să nu dau în altele.

La practică îmi voi da seama dacă sunt făcută pentru această meserie sau nu”, a declarat Monica Ene pentru sursa citată.

trupa-angelsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Nu vreau să mai stau cu teama dacă îmi sună sau nu telefonul”

Chiar dacă și vocea și fizicul o ajută, fiind în continuare o femeie frumoasă, cântăreața nu are probleme să renunțe la această lume în care a intrat când era foarte tânără: „Cu siguranță aș renunța la lumea showbiz-ului pentru a lucra în domeniul medical, nici nu încape discuție!

Aș mai merge să prezint evenimente și cam atât. Este atât de important să ai de unde alege în viață și eu nu am de unde alege acum. Nu vreau să mai stau cu teama dacă îmi sună sau nu telefonul.

Toate aceste lucruri le spun după ce am adunat o anumită experiență în viață. Timpul și greutățile de zi cu zi te aduc să gândești așa”, a mai spus Monica, mamă a unei fetițe.

Cât câștigau în perioada de glorie

Despre începututile trupei Angels, iată ce declara aceasta, acum ceva vreme:

„Acum 17 ani câştigam cam 1500, 2000 de dolari pe săptămână de persoană. Eu am dat familiei şi am încercat să ajut cât pot. Toţi banii erau acasă”.

Monica mai spunea că îi era teamă de momentul în care trupa „Angels” se va destrăma, deși știa că Raluca își dorește să cânte solo.

„Eu ştiam că Raluca îşi doreşte să cânte singură chiar din momentul în care s-a înfiinţat trupa Angels. Aveam 12 ani atunci. Era aşteptat momentul despărţirii noastre.

Mi-era frică de fiecare an care trecea pentru trupa Angeles că o să ajungem în momentul acela. 3 ani am cântat împreună. Ea a continuat, a avut câteva hituri, după care s-a oprit brusc”, declara ea la un moment dat pentru Spynews.

Vezi și Raluca Blejușcă, ex-Angels, apariție rară la o gală mondenă. Are 5 copii superbi și o căsnicie fericită cu soțul procuror

Citește și:

Ce soră frumoasă are Irina Fodor! Teodora e o Irina în miniatură!

Liviu Teodorescu și-a botezat fetița! Tort spectaculos cu pisici: „Cea mai fericită zi din viața mea!” Tânăra mămică, seducătoare la numai trei luni de când a născut