Întreaga familie este acum în carantină. Cu un tonus bun, actrița Monica Davidescu a intrat în direct la Exclusiv VIP, la Prima TV, și i-a povestit lui Cristi Brancu despre starea de spirit din casă.

„Ne-am pozitivat și am rămas acasă, nu ieșim nicăieri. În ziua în care au debiuat simptomele am fost la un centru de evaluare unde am primit un consult amanunțit, medicamente, sfaturi, și , când am început să iau medicamentele, au dat simptomele înapoi.

Am avut o zi în care m-am simțit mai moale, dar sunt deja  în a patra zi și fac curat în sertare. Temi abia aștepta să rupă ușa mâine, îl trimit să cumpere portocale. Eu sunt până vineri în carantină, cu Dora.”, a povestit soția artistului.

Cât despre cum au luat virusul, Monica l-a contrazis pe Cristi Brancu și nu crede că acesta a fost adus acasă de fiica ei de la școală. „Te-aș contrazice, nu este vorba doar de școală, este vorba de mall-uri, piețe, magazine, este un virus care se transmite mult mai repede. Dacă spunem că de la școală se îmbolnăvesc cei mai mulți, o să zicem că de acolo vin toate problemele”, a spus Monica Davidescu la Prima TV.

Vezi și Sărbătoare mare în familia Temișan: 15 ani de la cununie! Poză nemaivăzută de la nuntă!

Citește și:

Întreaga familie a lui Lili Sandu are COVID-19. Cum se simte copilul?„Febra lui Tomi ne…”

Mara Bănică a devenit mamă la 45 de ani. Primele declarații