Monica Bîrlădeanu susține că are mare grijă de corpul ei și, în special de pielea ea. Drept urmare, are foarte multe creme acasă pentru îngrijirea acesteia. „Toate prietenele mele când vin la mine, zic că au impresia că au intrat într-un salon de cosmetică”, a declarat Monica Bârlădeanu, într-un interviu.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Vedeta a declarat că folosește foarte multe măști cu argilă (argilă pisată), la care adaugă produse pe care le are în casă: ulei de măsline, un ou. „Argila este cea mai bună variantă de hrănire și de curățare, în același timp”, a spus aceasta. Mai mult, Monica susține că nu îi lipsește niciodată crema de ochi, crema de față pentru dimineață, pentru seară și demachiantul.

Vedeta a dezvăluit că urmează o dietă bazată pe proteine, concepută de un supermodel internațional, Szabina Toamn, bazată pe sume și shake-uri, special pregătită într-un program.

 

„Dimineața mănânc două felii de pâine prăjită cu o cutie de brânză de casă, care nu este complet lipsită de grăsime, iar apoi beau o cafea specială proteinizată. La prânz mănânc o supă specifică dietei. Apoi iau o gustare de chipsuri, iar seara piept de pui la grătar și salată de varză”, a mai precizat Monica. Înainte de cină ia și o gustare, un desert hiperproteic, specific programului de slăbire. „Mai am de dat 2 kilgorame jos și voi intra în blugii pe care îi aveam la 19 ani.

Actrița a dezvăluit că de-a lungul timpului și ea s-a confruntat cu fluctuații de greutate, însă încearcă să urmeze o dietă echilibrată și evită pe cât de mult poate dulciurile. Deși e topită după tot ce conține caramel, Monica susține că nu-i place sub nicio formă ciocolata.

Citește și: