Monica Bîrlădeanu a trăit recent bucuria de a deveni mamă spirituală pentru o minune de copil, Ava Amelie Maria. Este vorba despre fetița Deliei Mihai, producătoarea serialului de succes „Vlad” (PRO TV), în care Monica a jucat, cu succes, rolul fetei rele, Carla.

Actrița a publicat pe Instagram imagini de la ceremonie, dar și de la petrecere, iar în ochii ei se citește o emoție de nedescris. Imaginile alb-negru, în care apare și mama Monicăi Bărlădeanu, Minodora Tătărușanu sunt desprinse parcă dintr-un film.

„Ava-Amelie Maria are un zâmbet atât de frumos și de pur, încât pare că se deschide cerul când râde. S-a botezat ieri (n.r. 5 iunie) la Biserica Sf. Gheorghe Nou și m-am bucurat din toată inima că m-a ales să-i fiu nașă. Să fie binecuvântată micuța noastră!”, a scris Monica pe Instagram, în dreptul imaginilor din biserică, unde apare și mama fetiței, Delia Mihai. De remarcat cât de bine seamănă cele două frumuseți, Monica și Delia.

monica-barladeanu-nasa-de-botez-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Monica Bârlădeanu a revenit pe Instagram și cu imagini de la ședința foto de la petrecere, toate alb-negru, de o frumusețe evidentă. Monica ține copilul în brațe, râde, radiază, își lipește obrazul de fruntea fetiței, iar fotograful a prins cele mai bune cadre. „Ah, momente de păstrat în suflet o viață întreagă și de pus în ramă. Ava Amelie, botezată de Rusalii, e o bucurie infinită. I-am făcut ieri băiță, vin pe Story și cu niște momente de-acolo, să vedeti ce zic. P.S. mama are un cameo fabulos în doua dintre imaginile de mai sus”, a mai scris Monica.

Citește și: Cum arată mama Monicăi Bârlădeanu. Cele două parcă ar fi surori! Frumoasă și cu o poveste de viață tristă…

Citește și: Monica Bârlădeanu și misteriosul mesaj de pe brățara de care nu se desparte. Miracolul neștiut din viața actriței