Mulți ar fi surprinși să afle că se ocupă personal de prepararea felurilor de mâncare pentru masa de Crăciun. Actrița a dezvăluit ce nu va lipsi anul acesta de pe masa ei de sărbătoare.

Sinceră, a spus și la ce bucate mai are de lucrat, pentru că, momentan, nu îi ies chiar perfect.

Pentru Crăciunul din acest an, Monica Bîrlădeanu este pregătită să intre în bucătărie și să prepare bucate tradiționale delicioase. Celebra actriță a dezvăluit ce preparate are în plan să facă anul acesta și a precizat ce nu îi iese foarte bine încă, dar și la ce este deja profesionistă.

Monica Bîrlădeanu își prepară singură mâncarea pentru masa de Crăciun

Frumoasa actriță a vorbit despre planurile ei pentru sărbătorile din acest an, iar Crăciunul va fi pentru familie și prieteni aparent. Vedeta a menționat că nu a împodobit bradul încă, pentru că are în plan să-l împodobească alături de prieteni în noaptea de Ajun.

Pentru masa mare de Crăciun, vedeta se pregătește să își arate priceperea în bucătărie. Astfel, anul acesta vrea să facă o friptură generoasă, sarmale, dar și ardei umpluți, un fel de mâncare deloc obișnuit de Crăciun.

A mărturisit însă că renunță la cozonac.

Dintre toate aceste bunătăți, Monica recunoaște că tradiționalele sarmale sunt cele la care nu excelează încă, la ele mai având de lucrat.

„(n.r. de Crăciun) în familie și de Revelion o să merg la schi. (…) Cu siguranță anul acesta nu fac cozonac, dar cu siguranță fac o mare friptură la cuptor. Cel mai probabil o să mă bag și la sarmale. Ardeii umpluți îmi ies foarte bine, la sarmale mai avem de exersat.”, a declarat Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 44 de ani, pentru Antena Stars.

Vezi și Ce nu ar accepta Monica Bîrlădeanu în relația cu iubitul ei: „Nu-i bai, că eu te iert!”

Citește și:

Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic, pentru care a scris o carte! Care sunt femeile care s-au iubit cu marele actor

Cât de fericiți sunt după ce au divorțat! Cum arată ședința foto de Crăciun a Oanei Roman și ce au observat fanii. „Scriu cu emoții, este al 9-lea an împreună!”