Ajunsă la vârsta de 42 de ani, vedeta a avut un astfel de moment de introspecție, trecând prin fiecare ”eu” în parte și amintindu-și cum arăta, ce și cum simțea.

Mai mult, spre bucuria fanilor săi, a postat pe rețelele de socializare fotografii din fiecare etapă a vieții sale. Așa am putut revedea zecile, poate sutele fețe ale actriței.

”Nu prea fac postari de astea introspective, dar astazi mi-a venit sa ma intreb de dimineata ce fel de femeie sunt eu, astazi… Si ca sa-mi raspund la asta m-am dus un pic in spate, la toate “versiunile” prin care am trecut in incercarea mea permanenta de-a fi ce credeam eu ca trebuie sa fiu…

si mi-a topit inima cand m-am revazut pe perioade: inocenta, entuziasta, cu cautari intelectuale, sexy, puternica, singura, vulnerabila ca o caprioara speriata, fericita si implinita, apoi iar nefericita… boho girl, provocatoare, tacuta, ranita, renascuta, sensibila, focoasa….

si mi-am dat seama ca toate aceste femei sunt in mine”, a scris pe rețelele de socializare vedeta.

Monica-acum-cativa-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ca o concluzie, Monica Bîrlădeanu a spus și cine este ea acum, cea din prezent. S-a uitat în oglindă și iată ce a răspuns, cu sinceritate: ”Sunt urma pasilor pe care i-am facut ca sa fiu cine sunt astazi: o femeie careia nu-i e teama sa fie ea, sa se uite inauntrul ei, sa-si asume cu autoironie momentele grele, care stie sa spuna “multumesc”, “te iubesc” si care inca mai invata ce-i rabdarea. Work in progress sper sa raman mereu”, a mai scris vedeta, rugându-și fanele să facă același exercițiu și să-și răspundă la întrebarea “cine sunt eu azi ca femeie?”.

Vezi și Primul job al Monicăi Bârlădeanu: ”Mi-am pus șosete în sutien și…”

Citește și:

Victor Slav, poză cu mama sa. A luat de la ea ce avea mai frumos! Dar fetița lui îi seamănă de minune bunicii!

Adevăratul motiv pentru care fiul lui Meghan și al prințului Harry nu a primit titlul de prinț. Nu are nicio legătura cu culoarea pielii lui