Avem nevoie de etichete. Asta e limpede. Avem nevoie să știm în ce cutiuță băgăm fiecare nou cunoscut, ce „gen” e, ce tipologie din cele pe care le știu eu, bifează. Conform etichetelor din capul nostru, facem proiecții și predicții despre celălalt și formăm așteptări în legătură cu activitățile și sferele lui de interes.

E singurul mod prin care îmi pot explică de ce am parte de expresii surprinse din partea oamenilor când află că îmi place să lucrez metalul (argintul în speță), că am aproape o colecție întreagă de ciocane, şlaif, polizor, ghilotină și probabil mai mulți clești cu prinderi diferite decât orice bărbat pe care-l cunosc”, a scris ea pe Facebook, unde a postat un colaj format din două fotografii, în oglindă. O imagine în care apare așa cum o știm, îmbrăcată într-o rochie lungă, atrălucitoare, care îi subliniază silueta impecabilă, și o alta în care apare alături de sculele sale favorite, meșterind de zor, cu ochelari de protecție și un tricou negru, fără mâneci, dar cu manichiura făcută.

frumoasa-feminina-si-delicataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Fotografiile sunt un bun prilej de dezbatere și un punct de pornire perfect pentru vedetă pentru a dezvălui mai multe despre ea, preocupările și personalitatea ei.

”Contrastele de personalitate și paradoxurile sunt culmea… singurele etichete care mi se potrivesc: fragilă și vulnerabilă, puternică și serioasă, caldă și blândă, îndemânatică și dibace, deși s-ar crede că am crescut în puf”, continuă ea.

”Contrastele au fost ce m-a fascinat mereu și-n alții; de multe ori asta era la baza magnetismului personal, așa că îmbrățișați polii opuși din voi, dar mai ales, dinamitati convingerea că ar trebui să fii într-un fel sau altul, că pasiunile ar trebui să fie coerente cu profesia sau cu lifesfyle-ul personal sau că ar trebui satisfăcute așteptările celorlalți.

Doar așa vei ajunge să te simți cu adevărat liber”, a transmis Monica Bîrlădeanu pe rețelele de socializare.

Monica Bîrlădeanu adoră să doarmă în frig: ”Îmi place pe rece, să fie cât mai rece”

Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 43 de ani, mai are multe de spus despre propria persoană. De exemplu, recent a dezvăluit că îi place să doarmă în frig.

„Aprilia, managera mea, știe și îmi tot zice că reușesc să mă mențin așa pentru că dorm la 17 grade. Dorm în frig. Eu nu am nicio problemă să dorm în frig, sunt pe aer condiționat, pe frig, îmi place pe rece, să fie cât mai rece”, a dezvăluit ea pentru EGO.ro.

Faptul că este foarte atentă cu propria persoană și cu nevoile ei nu miră însă pe nimeni. Vedeta a dezvăluit că e pur și simplu pasionată de îngrijirea pielii, dar că nu ar schimba nimic. Se îngrijește, dar nu ar modifica nimic. Și nici nu are de ce, pentru că arată pur și simplu fenomenal chiar nemachiată.

”Dincolo de asta, îngrijirea pielii pentru mine este pasiunea absolută. Mă pasionează tot ce nu implică intervenții, pentru că dacă intervii, modifici trăsături. Dacă ai modificat trăsături e o problemă.

Dar tot ce înseamnă stimulare, potențare a trăsăturilor pe care tu le ai deja, la asta sunt cel mai deschis om. Mă documentez, mă duc fac stimulări, lasere și așa mai departe”, a dezvăluit ea.

Deși spune că nu este adepta operațiilor estetice, prezentatoarea „Splash! Vedete la apă” a găsit alte metode prin care „ține timpul în loc”.

„Laserele creează niște microleziuni, deci foarte-foarte mici, și aceste microleziuni stimulează colagenul, producția de colagen. În felul acesta ai o producție de colagen reală, palpabilă, vizibilă, din interior.

Intrăm în anotimpul în care stimulările astea sunt foarte bine-venite, pentru că nu le poți face vara, deoarece sensibilizezi foarte tare tenul”, a mai povestit prezentatoarea TV.

Vezi și Monica Bîrlădeanu se pregătește pentru revenirea pe micile ecrane. Iată cum scapă de kilogramele în plus și ce secrete de frumusețe are

Citește și:

Lindsay Lohan este însărcinată! A fost oaia neagră a Hollywoodului, dar acum s-a cumințit! E măritată și curând va deveni pentru prima oară mamă!

Sânziana Buruiană a oprit alăptarea pentru fiica cea mare, dar continuă cu cea mică. Izabela are 7 ani și merge la școală