Căsnicia din Vincent și Monica, considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, a ajuns la final în 2013, după ce actorul se pare că și-ar fi înșelat frumoasa soție. Pentru că a fost prins pe picior greșit, Monica nu a vrut să-I mai dea o șansă acestuia și a decis să-i spună „Adio”.

Însă, Vincent ((54 de ani) s-a dovedit a fi un adevărat cuceritor și i-a găsit Monicăi rapid o înlocuitoare. El a început, în 2015 o relație cu mult mai tânărul manechin italian Tina Kuna­key (24 de ani), o mulatră superbă, de care este îndrăgostit lulea.

72nd Cannes Film Festival 2019, Vincent Cassel, Tina Kunakey and their Child, lunch and kissesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

 

Tina Kunakey a început o relație cu actorul Vincent Cassel pe când avea doar 19 ani, nederanjată de diferența de vârstă de 30 de ani dintre ei, iar după doi ani de relație s-au căsătorit. Mai mult, ei au împreună și o fetiță de doi ani, Amazonie Cassel, care a venit pe lume în aprilie 2019.

Cei doi s-au afișat recent pe covorul roșu de la Săptămâna Modei de la Paris și par la fel de îndrăgostiți, cei doi atragând toate privirile.  

Prima soție a francezului a fost Monica Bellucci, vreme de 14 ani, alături de care are două fiice: Deva și Leonie. Când s-a aflat că Vincent și Tina au o relație, mulți au spus că celebrul fotomodel ar fi fost de vină de destrămarea căsniciei lor. 

Au divorțat după 14 ani de căsnicie

Pe de altă parte, Monica Bellucci nu a fost la fel de norocoasă sau cel puțin nu s-a afișat în public la brațul altor bărbați. Aceasta s-a născut în Città di Castello, din regiunea italiană Perugia, şi este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe europene. Iniţial, ea a început o carieră în domeniul juridic, dar, în timp ce era studentă, a lucrat ca fotomodel.

A debutat ca actriţă în 1990, în producţii de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din filmul „Dracula” al lui Francis Ford Coppola. Rolul din „L’appartement” (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat în „Malena” (2000), „Suspect de crimă/ Under suspicion” (2000), „Frăţia lupilor/ Le Pacte des loups” (2001), dar şi în şocantul „Ireversibil/ Irreversible”, de Gaspar Noe, alături de fostul soţ său, actorul Vincent Cassel.

Foto: Hepta/Profimedia

Citește și: