Cel puțin așa a lăsat de înțeles după ce a apărut pe covorul roșu de la Festivalul de film de la Cannes. Îmbrăcată într-o ținută neagră, cu decolteu generos, Monica și-a afișat mândră nu doar silueta, ci și verigheta de pe inelar, atrâgând privirile tuturor pe covorul roșu.

Monica Bellucci a fost distrusă de infidelitatea soțului ei și i-au trebuit mai mult de patru ani să-și revină. Însă acum și-a găsit din nou fericirea în brațele unui artist francez, mai tânăr cu 18 ani decât ea, pe nume Nicolas Lefebvre (36 de ani), care a însoțit-o la Cannes.

Monica Bellucci si Nicolas Lefebvre s-ar fi casatorit in mare secret dupa 2 ani de relatieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Monica Bellucci și Nicolas Lefebvre formează un cuplu de doi ani

Potrivit revistei Paris Match, cei doi formează un cuplu de doi ani, din mai 2017, dar Monica a confirmat relația abia la sfârșitul anului trecut, precizând că vrea să ia lucrurile ușor și să-și trăiască povestea de iubire departe de lumina reflectoarelor.

„Sunt cu această persoană de ceva timp și ne este foarte bine împreună. Mi-am găsit perechea. Sper să meargă totul foarte bine. Trăiesc un moment magnific în existenţa mea’, a mărturisit actriţa și  în revista „Voici”, la momentul respectiv.

Vincent Cassel a părăsit-o pe Monica Bellucci pentru o tinerică

Însă, lucrurile decurg atât de frumos între Monica și Nicolas, încât cei doi se pare că au hotărât să facă și marele pas și au devenit soț și soție, în mare secret.

Lefebvre a fost fotomodel şi în prezent este proprietarul unei galerii de artă. Nicolas și-a început cariera în 2009, după ce a trecut printr-o dramă puternică care l-a marcat. Mai exact, a început să creeze obiecte de artă după ce și-a pierdut mama.

 

Celebra actriță italiană este considerată una dintre cele mai sexy femei din lume, iar actorul francez Vincent Cassel(52 de ani), nu a putut să-i fie fidel. El a dat cu piciorul unei căsnicii de 20 de ani, pentru a se distra alături de tinerele. Mai mult, el a mers din nou în fața altarului alături de un manechin, în vârstă de doar 22 de ani, Tina Kunakey, care l-a făcut din nou tătic.

Bellucci şi Cassel au împreună două fiice, Léonie, de 8, şi Deva, în vârstă 14 ani.

Citește și: